4e rolgordijn gratis van SUNWAY®

tot en met 4 juni 2023

Ontvang nu het 4e rolgordijn gratis, bij aankoop van 4 SUNWAY® rolgordijnen of Nubus® rolgordijnen.

Actievoorwaarden:

  • Bij aankoop van 4 SUNWAY® rolgordijnen of Nubus® rolgordijnen ontvangt de consument het 4e product gratis.
  • Elk 4e product (het product met de laagste verkoopprijs) wordt gratis geleverd. Bij aankoop van meerdere producten wordt gerekend met een veelvoud van 4. Dus het 4e, 8e,12e product etc. is dan gratis.
  • De korting wordt berekend over de producten met de laagste verkoopprijs. Bij een order van bijvoorbeeld 8, 9 of 11 producten, geldt de korting dan voor 2 producten.

Een SUNWAY® product in jouw interieur? Kom langs in een van onze winkels. Daar adviseren we je graag over de diverse mogelijkheden! Of vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Sunway acite rolgordijn

Rolgordijnen

Het rolgordijn blijft een klassieker in raambekleding. Rolgordijnen passen perfect in ieder interieur. De uitgebreide collectie van Sunway biedt een ruime keuze in stoffen in sfeervolle kleuren. Er is een passend rolgordijn voor elk raamtype in elke ruimte.

Nubus Rolgordijnen

Het Nubus® rolgordijn geeft de klassieker onder de raambekleding een geheel nieuwe dimensie. Bent u op zoek naar een unieke raambekleding met een chique uitstraling? Dan is het Nubus® rolgordijn een uitstekende keuze. Het Nubus® rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met metalen kettingbediening, pearlchrome designsteunen en een aluminium onderlat.