A House of Happiness

Creates my curtains

In onze winkel in Houten vindt u de gordijnstalen van A House of Happiness. De gordijnen worden op maat gemaakt in Nederland, op duurzame wijze en van gerecycled katoen. 

Duurzame gordijnen van A House of Happiness

Een groot gedeelte van de gordijnstoffen van A House of Happiness zijn duurzaam. Er zijn bijvoorbeeld een aantal stoffen gemaakt van recycled katoen uit de T-shirt industrie, maar ook stoffen die gemaakt worden van oude PET-flessen. De lege flessen die u inlevert bij een flessenautomaat of -verzamelbak worden gemalen, gewassen en gesmolten. Daarna wordt hier een draad van gespannen, van waaruit de gordijnstof geweven wordt.

Duurzame gordijnen van a house of happines

Advies op maat in Houten

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen voor uw woning? Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze. Verduisterende of lichtdoorlatende stof, effen stof of een stof met een printje, enkele plooi, dubbele plooi of wave-plooi... De mogelijkheden zijn eindeloos en wij kijken graag mee wat past bij u en uw woning. Wanneer u de globale maten meeneemt tijdens uw bezoek aan de winkel kunnen wij direct al een prijsindicatie geven. Uiteraard komt er altijd iemand bij u thuis inmeten, waarna u de definitieve offerte ontvangt. Als deze akkoord is gaan wij uw gordijnen bestellen en wanneer ze binnen zijn komen wij ze plaatsen. 

gordijn-plooi-a house of happiness