Chivasso

De gordijnstoffen van Chivasso kunt u vinden bij Binnenspecialist Van den Berg in Amersfoort. Chivasso staat bekend om de mooie, moderne stoffen met een hoge kwaliteit.

De eerste collectie van Chivasso werd uitgebracht in 1991 in Nederland. Sinds 2000 is Chivasso geïntegreerd in de JAB Anstoetz groep, waarna het merk ook op de internationale markt flink is gestegen. Tegenwoordig zijn de Chivasso interieurstoffen over de hele wereld verkrijgbaar. Kenmerkend voor de Chivasso stoffen is de combinatie van een casual en nette stijl. 

de gordijnstoffen van chivasso

Interieuradvies in Houten of amersfoort

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met Chivasso gordijnstoffen in uw woning? Onze interieuradviseurs kijken graag met u mee. Wanneer u foto's meebrengt van de betreffende ruimte en ramen, en alvast globaal de maten opmeet kunnen wij u in de winkel alvast een prijsindicatie geven.

De stalen van Chivasso kunt u vinden in onze winkels in Houten en Amersfoort. Bent u op zoek naar een speciale staal van Chivasso en woont u niet in de buurt? Het is mogelijk om de gewenste stofstaal naar een van onze andere winkels te laten komen. Neem contact op met de betreffende winkel om een afspraak hiervoor te maken.