Interieuradvies bij u thuis

Juist tijdens een lockdown periode ontdek je wel het belang van een fijn thuis. Daar kunnen wij u ook nu bij helpen! Hoewel onze winkels gesloten zijn, zijn we druk in de weer om bij onze klanten sfeervolle interieurs te creëren. Bel of mail ons voor vragen of boek een interieur adviesgesprek dan komen wij persoonlijk bij u langs!

Hoe een interieur advies te werk gaat? Om u van het juiste advies te voorzien nemen wij stalen mee van de producten die door u zijn uitgekozen. Van tevoren kunt u met ons overleggen welke stalen u graag zou willen bekijken of vul het formulier in om uw staal aan te vragen. Bij u thuis presenteren we de stalen en denken we qua sfeer en techniek met u mee. Uiteraard houden we ook bij u thuis de richtlijnen in acht zodat een thuisbezoek veilig blijft.

Het mooie aan een adviesgesprek bij u thuis is dat u de stalen kunt bekijken met het juiste licht en bij de bestaande meubels. Zo gaan we samen op zoek naar het interieur wat bij u past. Eventueel kunnen onze interieuradviseurs gelijk de maten op nemen voor een nieuwe vloer, raambekleding of wandbekleding.

Nadat u een keuze heeft gemaakt maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Of we plannen een vervolggesprek. Zo kunnen we ook nu de service leveren die u van ons gewend bent. Plan nu een interieur gesprek in bij u thuis. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

plan een interieur adviesgesprek

Voor inspiratie bekijk lees onze blogs of volg onze social media kanalen.