Kayori

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis.

Bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam en Binnenspecialist De Maat in Houten vindt u in onze brede collectie bedtextiel van Kayori.

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Kayori gebruikt natuurlijke vezels, koopt zijn materialen zorgvuldig in en verwerken ze minimaal zodat de katoen echt aanvoelt als katoen, Linnen aanvoelt als linnen, onze kasjmier aanvoelt als kasjmier. De bedtextiel van kayori zijn unieke, eigentijdse die passen bij elk interieur. Bedtextiel van Kayori is rustiek en toch elegant, aanzienlijk en zacht - met de meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel, waardoor je nog jaren plezier zult hebben van uw bedtextiel.

Het echte, pure geluk vinden we in het leven vaak in de kleine dingen. De dingen die gratis zijn.. de dingen die we vanzelfsprekend vinden. Door nauw samen te werken met HandicaptNL en Het vergeten kind probeert Kayori haar verantwoordelijkheid te nemen om ervoor te zorgen dat iedereen gelijke kansen heeft op een geluksmomentje. Per verkochte product doneert Kayori 2 % aan de goede doelen HandicaptNL en Het vergeten kind. Hiermee draagt de klant dus ook een steentje bij aan het geluk van mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. 

kayori