Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Bijbaan gastvrouw/gastheer op zaterdagen

Voor onze mooie winkel in Hellevoetsluis waar we klanten adviseren en inspireren op het gebied van woninginrichting zoeken we een enthousiaste gastvrouw / gastheer voor de zaterdagen.

Wat ga je doen?

Op de zaterdagen werken we in principe op afspraak. Toch willen we de deur niet sluiten voor mensen die geen afspraak hebben en toch langs komen. Het is jouw taak om hen te verwelkomen en te voorzien van wat te drinken. Ook leid je deze klanten rond zodat ze zich zonder afspraak wel kunnen oriënteren. Als ze een vervolg afspraak wensen plan jij dit in in de agenda. Ook neem jij de telefoon op en inventariseert waarvoor de klant belt. Waar nodig maak je een belnotitie aan voor een van de collega's. Zoek je als scholier / student een leuke bijbaan dan is dit je kans!

Wie wij zoeken?

  • Jij bent iemand die zelf graag initiatief neemt
  • Je hebt interesse voor mooie interieurs en interieur producten
  • Je bent enthousiast en vind het leuk om mensen te ontvangen in onze winkel

Parttime uren: 8 per week

Soort dienstverband: Parttime

Wie zijn wij?

Over Binnenspecialist

Vanuit onze 7 winkels werken wij met ruim 40 medewerkers aan kwalitatief hoogwaardige inrichtingen van woningen. Onze winkels met rond de 100 woonmerken vind je in de regio's Midden Nederland en Zuid-Holland.

WERKSCHEMA:

Dagdienst

  • Weekendbeschikbaarheid

Thuiswerken:

  • Nee

Solliciteren of meer weten? Ben je benieuwd naar deze functie? Reageer dan op deze vacature door je sollicitatie te mailen naar bram@binnenspecialist.nl. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Bram Noteboom, telefoon: 06-28338610.

SOLLICITEER

Bekijk alle vacatures