Win je Auping aankoop bedrag terug!

Koop in de periode van nu tot en met 31 mei een Auping product bij Schuijt in Leidschendam en maak kans op het terugwinnen van het gehele aankoopbedrag

Dromen van een wereld zonder ALS

Binnenspecialist Schuijt uit Leidschendam droomt van een wereld zonder de ziekte ALS. Daarom ondersteunt Binnenspecialist Schuijt de stichting ALS Nederland door deel te nemen aan de Tour du ALS 2019.

Op 29 mei neemt een team van medewerkers en relaties van Auping deel aan dit evenement. Het team bestaat uit vijftig wandelaars, fietsers en hardlopers. De uitdaging is het (meermaals) beklimmen van de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Het Aupingteam hoopt hiermee een mooi bedrag op te halen om te doneren aan de Stichting ALS, voor onder andere onderzoek naar de oorzaken van deze slopende ziekte.

Een steentje bijdragen

Binnenspecialist Schuijt ondersteunt team Auping in deze uitdaging, en doneert een substantieel bedrag aan dit goede doel. Klanten van Binnenspecialist Schuijt dragen dus automatisch ook een steentje bij aan het goede doel!

Win je aankoopbedrag terug bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam!

Schuijt Leidschendam zet zich dit voorjaar niet alleen in voor de strijd tegen ALS, maar koppelt daar ook een heel leuke promotie voor haar klanten aan. Koopt u in de periode van 19 april t/m 29 mei een matras, bed of boxspring bij Binnenspecialist, dan maakt u kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag!*

*tot een maximum van euro €2.500,-