Allure kasten

Kastinterieuren op maat!

Allure kasten op maat

Met Allure inbouw en schuifdeurkasten kunt u in iedere ruimte de perfecte kast ontwerpen. Onze maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en passen goed in iedere woonomgeving. Met Allure kasten bieden wij u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.

Zoals gezegd, elke denkbare indeling is mogelijk. De kasten worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met het palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires van Allure.

Kom langs in onze winkels voor meer informatie en advies. Wij staan voor de kwaliteit van onze kasten die wij bij u komen inmeten, plaatsen en afmonteren.

U kunt voor Allure kasten terecht in onze winkels in:

3D visualisatie

U wilt een kast op maat, een inloopkast, of juist een garderobekast in uw hal. Met het geavanceerde tekenprogramma  van Allure kunnen wij uw ruimte tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie wandelt u virtueel door de kast om te kijken wat de gewenste indeling is en kunnen we met elkaar bekijken of de garderobekast wel past in de hal. Wij bieden u alle mogelijkheden om met elkaar een oplossing te bedenken. Kom langs in onze winkels voor een 3D ontwerp.

allure-kasten-op-maat-gemaakt