Over ons

Iedereen verdient een droomhuis. Bij Binnenspecialist geloven we er in dat uw droomhuis te realiseren is.

In onze winkels vindt u interieuradviseurs, die gedreven zijn om een persoonlijk en passend advies te geven aan iedere klant. Samen met u kijken wij naar wie u bent als persoon, hoe u leeft en waar u blij van wordt. Aan de hand hiervan ontstaat een persoonlijk advies, met verrassende details. Zo wordt uw huis de reflectie van wie u bent. Onze eigen vakmensen komen vervolgens de uitgekozen producten bij u thuis plaatsen.

Onze drijfveer in ons dagelijks werk: “Alleen maar blije klanten”. En dat bereiken wij samen met u door:

  • Ons complete assortiment kwaliteitsmerken en het totaalconcept dat wij u bieden
  • Jarenlange specialistische kennis en ervaring in het 'ambacht'
  • De tijd voor u te nemen

Velen gingen u voor, waardoor wij in de afgelopen jaren een trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Maak online een afspraak of kom langs in één van onze winkels. U vindt Binnenspecialist in Zeist, Zoetermeer, Houten, Voorthuizen, Leidschendam, Amersfoort en Hellevoetsluis.

CBW Erkend

Alle winkels van Binnenspecialist zijn CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden.