Over ons

De winkels van de Binnenspecialist zijn hét adres voor de inrichting van uw woning of bedrijfspand. Met een compleet assortiment aan kwaliteitsmerken voor uw vloer-, wand- of raamdecoratie.

We zijn specialisten in interieuradvies maar hebben ook echte specialisten in dienst die de producten daadwerkelijk bij u komen inmeten en plaatsen. Daarnaast zijn we in onze winkel in Leidschendam ook specialist op het gebied van slapen.

Onze drijfveer in ons dagelijks werk: "Alleen maar blije klanten". En dat bereiken we samen met u door:

  • Ons complete assortiment kwaliteitsmerken en het totaalconcept wat wij u bieden
  • Jarenlange specialistische kennis en ervaring in het 'ambacht'
  • Heel veel blije en terugkerende klanten

Maak online een afspraak of kom langs in één van onze winkels. Winkels met een jarenlage geschiedenis en trouwe klantenkring. Tot wel meer dan 90 jaar ervaring.

Onze winkels vindt u in Zeist, Zoetermeer, Leidschendam, Amersfoort en Hellevoetsluis.

CBW Erkend

Alle winkels van de Binnenspecialist zijn CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden.