Over ons

Iedereen verdient een droomhuis. Bij Binnenspecialist geloven we er in dat jouw droomhuis te realiseren is. Vanuit onze vestigingen leveren we je topprestaties als het gaat om advies, kwaliteit en nazorg. Wij zetten alles op alles om je zo goed mogelijk te begrijpen en het beste uit jouw woning of bedrijfspand te halen.

In onze vestigingen vindt je interieuradviseurs, die gedreven zijn om een persoonlijk en passend advies te geven aan iedere klant. Samen met jouw kijken wij naar wie je bent als persoon, hoe je leeft en waar je blij van wordt. Aan de hand hiervan ontstaat een persoonlijk advies, met verrassende details. Zo wordt jouw huis de reflectie van wie je bent. Onze eigen vakmensen komen vervolgens de uitgekozen producten bij je thuis plaatsen.

interieur advies over ons

Onze drijfveer in ons dagelijks werk: “Alleen maar blije klanten”. En dat bereiken wij samen met jouw door:

  • Ons complete assortiment kwaliteitsmerken en het totaalconcept dat wij je bieden
  • Jarenlange specialistische kennis en ervaring in het 'ambacht'
  • De tijd voor je te nemen

Velen gingen je voor, waardoor wij in de afgelopen jaren een trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Maak online een afspraak of kom langs in één van onze vestigingen. Je vindt Binnenspecialist in Zeist, Zoetermeer, Houten, Voorthuizen, Leidschendam, Amersfoort en Hellevoetsluis.

CBW Erkend

Alle vestigingen van Binnenspecialist zijn CBW-erkend. Vestigingen die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Klik hier voor de algemene voorwaarden.