Elitis

Auteur & Éditeur.

Het franse behangmerk Elitis staat bekend om de luxe, exclusieve uitstraling. Door het gebruik van intense kleuren, unieke structuren en opvallende prints werd het merk in relatief korte tijd wereldwijd populair. Ook de stevige kwaliteit en het feit dat het makkelijk te verwerken is dragen bij aan de populariteit.

Bij Binnenspecialist zijn we fan van het behang van Elitis. Doordat de ontwerpers van het merk gedreven worden door creativiteit en lef is dit behang écht uniek. De prachtige motieven en structuren zorgen direct voor een warme uitstraling. 

Zoekt u speciaal naar een behangcollectie of -soort van Elitis? In onze winkels vindt u de collectieboeken ter inspiratie. Ook geven onze medewerkers gratis advies welk behang past bij uw wensen en woonstijl.

Behang-in-slaapkamer

Zelf behangen of laten doen

Naast dat u bij Binnenspecialist het behang van Elitis kunt bekijken, uitkiezen en bestellen bieden wij ook de mogelijk om het voor u aan te brengen. Ook het eventueel verwijderen van oud behang kunnen wij u uit handen nemen. Zo heeft u straks een prachtige, nieuwe wandbekleding, zonder zorgen.

behang-elitis