Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Binnenspecialist Atelier

Bij Binnenspecialist hebben we ons eigen atelier in Spijkenisse! Hier in ons atelier werken we aan het vermaak en de productie van onze eigen gordijnen, zodat we kunnen voldoen aan alle wensen op het gebied van woninginrichting.

ambachtelijke confectie

Ambachtelijke confectie

Ons atelier kenmerkt zich vooral door de manier van ambachtelijke confectie. Jarenlange ervaring en een klein maar hecht team zorgen voor uitstekend vakwerk.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Of het nu gaat om een gordijnvalletje, gevoerde gordijnen, afgewerkt met biezen en speciale plooien of kamerhoog vitrage’s met onderzoom, vouwgordijnen al dan niet gevoerd, wij kunnen gerust stellen dat we van alle markten thuis zijn.

Historie Gordijn Atelier

Historie Gordijn Atelier

In 1970 werd het gordijnatelier opgericht als het toenmalige Atelier Monique B.V. Het groeide door de jaren heen en kwam medio 2010 onder leiding van Jan Degenaar na een succesvolle overname. Sindsdien staat Gordijnatelier Degenaar bekend om vakmanschap en kwaliteit in gordijnproductie.

Meer informatie ontvangen?

Of ben je geïnteresseerd in werken bij ons? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Gordijnatelier Degenaar te bieden heeft.

Vacature!

Contactformulier

Heeft u een vraag aan ons? Stel uw vraag dan nu online en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen