Insectenhorren

Maak uw huis mugvrij!

Het is misschien wel een van uw grootste ergernissen: rondvliegende muggen en insecten in huis. Begrijpelijk, maar gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Bij ons vindt u raamhorren en hordeuren van goede kwaliteit, die speciaal voor uw raam op maat gemaakt worden. Ideaal dus! Is uw huis binnenkort ook mugvrij?

Binnenspecialist levert horren en hordeuren van Luxaflex en Unilux. Iedere hor of hordeur wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Één van onze specialisten komt inmeten bij u thuis. Zo weten we zeker dat de hor perfect past in het raam en bij uw situatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Raamhorren

Voor ieder raam is er een passende hor. Zo hebben we rolhorren, vaste horren en inzethorren in verschillende basis kleuren. Tegen een kleine meerprijs kunt u het profiel van uw hor laten maken in iedere gewenste RAL-kleur. Handig: wij leveren ook horren met speciaal pollenwerend gaas. Dit vermindert de kans op hooikoortsverschijnselen en astmatische klachten.

Hordeuren

Of u nu op zoek bent naar een hordeur voor uw schuifpui, openslaande deur of draaideur, Binnenspecialist heeft het! Wij leveren rolhordeuren, schuifhordeuren, openslaande hordeuren en plissé hordeuren. Stuk voor stuk zo te personaliseren dat deze perfect passen bij uw woning.