Unilux

Frisse lucht binnen, insecten buiten.

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux raamhorren en hordeuren. Dit doen zij in hun eigen fabriek in het Brabantse dorp Boxtel. Een fabriek met een vloeroppervlak van ruim 15.000 m2, waar alle horren op maat gemaakt worden.

Doordat Unilux het hele proces in eigen beheer heeft kunnen zij de beste kwaliteit maatwerk garanderen. Er wordt continu gewerkt aan verbetering en innovatie, zodat u straks een perfect product in uw woning hebt.

Een Unilux hor(deur) is een gebruiksvriendelijke oplossing om uw woning vrij te houden van insecten. Comfortabel in gebruik, kwalitatief de beste en onopvallend aanwezig. Naast het standaard horrengaas is er ook speciaal pollenwerend gaas verkrijgbaar. Ook zijn er praktische mogelijkheden voor dakramen, draaikiepramen en openslaande tuindeuren.

Ontdekken welke hor of hordeur past bij uw woning en woonwensen? Kom langs in één van onze Binnenspecialist winkels en laat u vakkundig adviseren. Daarnaast komen wij altijd bij u thuis langs om in te meten en te checken of het gewenste product ook écht mogelijk is. Helemaal gratis!

Raamhorren en hordeuren