Verosol

Zonweringsoplossingen

De missie van Verosol is om zonweringsoplossingen te leveren waarbij het uitzicht naar buiten behouden blijft, terwijl de schittering en warmte van de zon gedempt wordt.

In 1963 brengt de Rotterdamse schepenbouwer Cornelis Verolme een bezoek aan New York. Hij vraagt zich af hoe ze de enorme wolkenkrabbers koel kunnen houden. Terug in Nederland bedenkt hij een nieuw product: een ultradun laagje aluminium op textiel, zodat het zonlicht weerkaatst wordt. Hiermee werd hij de uitvinder van gemtallisseerd textiel, dat hij op de markt bracht onder de naam Verosol.

Inmiddels is Verosol marktleider in reflectieve textielen. Door de jarenlange ervaring en vakkennis onderscheidt het zich van concurrenten. Verosol mag zich dan ook met trots een specialist noemen in het ontwerpen en produceren van functionele stoffen voor binnenzonwering.

Door de warmte en het licht in jouw woning te reguleren bespaar je enorm op je energiekosten. Daarnaast creëer je een comfortabele leefomgeving. Wil je meer weten of het assortiment bekijken? Kom dan langs in een van onze Binnenspecialist showrooms waar onze medewerkers je graag alles vertellen over Verosol.