Inside

Your window dress code

Een puur belgisch designproduct: dat is een (vouw)gordijn van Inside. Al vanaf de start in 1992 is Inside actief aanwezig op de markt van raamdecoratie. Bekend geworden vanwege de strakke afwerking en de mogelijkheid om zelf u stof te creëeren.

Het mooie aan de vouwgordijnen van Inside, is dat deze standaard besteld kunnen worden tot een breedte van 420 cm en een hoogte van 590 cm. Daarnaast is er een selectie stoffen waarmee het mogelijk is om een vouwgordijn te bestellen uit 1 stuk tot een breedte van wel 1000 cm. Doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale veertjes is de spanning op de vouwgordijnen altijd gelijk. Hierdoor hangt een Inside vouwgordijn altijd mooi strak.

inside-gordijnen

Onlangs heeft Inside een nieuw product ontwikkeld: Squid. Door middel van een zelfklevende, transparante stof kunt u heel eenvoudig uw raam bekleden. Squid zorgt ervoor dat de inkijk overdag wordt belemmert en is eenvoudig zelf te installeren. Daarnaast bent u met Squid bestand tegen felle zon.

ADVIES OP MAAT

Kom voor advies op maat voor Inside vouwgordijnen langs in één van de winkels van de Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam en Hellevoetsluis.