Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons
Buitenzonwering Screens

Buitenzonwering op maat gemaakt

Op zoek naar een buitenzonwering die op maat gemaakt is voor jouw ramen? Dan ben je bij Binnenspecialist aan het juiste adres!

Benieuwd naar de prijs? Kom langs in een van onze showrooms.

Maak een afspraak

Buitenzonwering Screens

Buitenzonwering Screens

Met screens filter je zonlicht op een effectieve manier, doordat de screens verticaal langs de ramen hangen. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor verschillende situaties. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale windvaste screens voor hoge ramen.

Kom naar Binnenspecialist voor buitenzonwerking. Maak een afspraak en laat je verrassen door onze mogelijkheden!

Buitenzonwering Rolluiken

Buitenzonwering Rolluiken

Zoals je verwacht van buitenzonwering houden ook rolluiken het zonlicht perfect tegen. Maar er is meer. De luchtlaag tussen het rolluik en het raam zorgt voor een perfecte isolerende werking. Dit maakt dat een rolluik energiebesparend is. Daarnaast zijn rolluiken zo sterk, dat het voor inbrekers vrijwel onmogelijk is om binnen te komen in uw woning. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en modellen. Houd er wel rekening mee dat een rolluik niet voor élk raam geschikt is. Onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen en kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw woning. 

Buitenzonwering Knikarmschermen

Buitenzonwering Knikarmschermen

Een knikarmscherm is ideaal wanneer u de zon tegen wilt houden binnen én buiten. Knikarmschermen zijn leverbaar met een uitval tot wel 4 meter, zodat u ook in de tuin kunt genieten van schaduw. De cassetes zijn leverbaar in diverse RAL kleuren en ook voor het doek heeft u de keuze uit vele kleuren en dessins. De meeste knikarmschermen zijn voorzien van een motor, eventueel met afstandsbediening. 

Benieuwd naar de prijs? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Buitenzonwering Uitvalschermen

Buitenzonwering Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden optimale bescherming tegen zonlicht en hoge temperaturen. U kunt kiezen uit verschillende modellen en types. Zo weet u zeker dat er iets tussen zit wat past bij uw woning en binnen uw budget. Vrijwel alle zonweringsdoeken zijn toe te passen op een uitvalscherm. Ook hierin heeft u dus uitgebreide keuze.

Buitenzonwering Markiezen

Buitenzonwering Markiezen

Markiezen staan bekend om de traditionele uitstraling. Door de fraaie rondingen staan ze prachtig bij oude woningen, maar ook juist bij nieuwbouw huizen. Markiezen hebben een dichte zijkant, waardoor ze extra veel zon tegen houden. Wij leveren markiezen 'zoals vroeger' met een houten frame of juist in aluminium voor een lange levensduur.

Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag? Laat jouw gegevens achter en we bellen jou spoedig op.

Onze merken

Alle merken

Stel hier uw vraag

Vraag versturen

Advies op maat

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar

Waar wilt u afspreken?

In welke winkel?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Contactformulier

Heeft u een vraag aan ons? Stel uw vraag dan nu online en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.