Buitenzonwering

Houd uw woning 's zomers koel!

Naast binnenzonwering vindt u bij ons ook buitenzonwering. Tijdens de zonnige zomerdagen is goede buitenzonwering onmisbaar. Het houdt de warmte buiten en zorgt voor schaduw. Zo houdt u zelfs in de zomer uw huis heerlijk koel.

In ons assortiment zult u verschillende soorten buitenzonwering tegen komen. Zo leveren wij screens, rolluiken en diverse soorten zonneschermen (knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen). Bij ons vindt u zonwering van de merken, Harol, Schlappi en Husol.

Screens

Met screens filtert u zonlicht op een effectieve manier, doordat de screens verticaal langs de ramen hangen. Screens zijn perfect voor in situaties waar geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm of rolluik. Ook wanneer u niet altijd thuis bent zijn screens praktische buitenzonwering. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor verschillende situaties. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale windvaste screens voor hoge ramen.

screens

Rolluiken

Zoals u verwacht van buitenzonwering houden ook rolluiken het zonlicht perfect tegen. Maar er is meer. De luchtlaag tussen het rolluik en het raam zorgt voor een perfecte isolerende werking. Dit maakt dat een rolluik energiebesparend is. Daarnaast zijn rolluiken zo sterk, dat het voor inbrekers vrijwel onmogelijk is om binnen te komen in uw woning. Een veilig gevoel. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft kleuren en modellen. Houd er wel rekening mee dat een rolluik niet voor élk raam geschikt is. Onze adviseurs kunnen u daar alles over vertellen en kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw woning. 

harol

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is ideaal wanneer u de zon tegen wilt houden binnen én buiten. Knikarmschermen zijn leverbaar met een uitval tot wel 4 meter, zodat u ook in de tuin kunt genieten van schaduw. De cassetes zijn leverbaar in diverse RAL kleuren en ook voor het doek heeft u de keuze uit vele kleuren en dessins. De meeste knikarmschermen zijn voorzien van een motor, eventueel met afstandsbediening. 

Harol

Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden optimale bescherming tegen zonlicht en hoge temperaturen. U kunt kiezen uit verschillende modellen en types. Zo weet u zeker dat er iets tussen zit wat past bij uw woning en binnen uw budget. Vrijwel alle zonweringsdoeken zijn toe te passen op een uitvalscherm. Ook hierin heeft u dus uitgebreide keuze.

Harol

Markiezen

Markiezen staan bekend om de traditionele uitstraling. Door de fraaie rondingen staan ze prachtig bij oude woningen, maar ook juist bij nieuwbouw huizen. Markiezen hebben een dichte zijkant, waardoor ze extra veel zon tegen houden. Wij leveren markiezen 'zoals vroeger' met een houten frame of juist in aluminium voor een lange levensduur.

markiezen