Duorolgordijnen

Het beste van 2 werelden

Het praktische van een rolgordijn gecombineerd met de lichtregeling en stijlvolle uitstraling van jaloezieën. Met duorolgordijnen heeft u het beste van 2 werelden.

Welk type voor uw raam?

Duorolgordijn / twist shade / multishade / eclips 

Het meest bekend is het standaard duorolgordijn, ook wel Twist Shade, Multishade of Eclips genoemd. Dit rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met horizontale banen die afwisselend transparant en niet-transparant zijn. U kunt de stoflagen op elke gewenste manier langs elkaar schuiven, zodat u eindeloos kunt spelen met het licht. Als u het rolgordijn helemaal naar beneden laat zakken zijn de stofbanen gesloten. Met duorolgordijnen heeft u oneindig veel keuze uit stoffen, kleuren, transparanties en zelfs prints.

facette shade

Vergelijkbaar is de Facette Shade van Luxaflex. Ook dit rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met horizontale banen. Echter blijven deze banen open óf in gesloten tot het rolgordijn helemaal beneden is. Pas dan wisselen de banen van open naar gesloten toestand, of andersom. Hierdoor heeft de Facette Shade een rustigere uitstraling dan het duorolgordijn. Wel staat er tegenover dat u iets minder vrijheid heeft in het spelen met de lichtinval. De Facette Shade is verkrijgbaar in exclusieve, geweven stof in diverse kleuren.

twin rolgordijn

Het Twin rolgordijn van Verosol heeft een ander principe. Hier worden 2 verschillende stoffen gecombineerd in één cassette. Door te kiezen voor stoffen met een verschillende transparantie kunt u zelf de lichtinval, privacy en het uitzicht bepalen.

silhouette shade

Ook de Silhouette Shade van Luxaflex is verkrijgbaar bij Binnenspecialist. Dit rolgordijn heeft een exclusieve uitstraling. De Silhouette Shade is het beste te omschrijven als horizontale, stoffen lamellen tussen 2 transparante stoflagen. Het zonlicht wordt automatisch gefilterd en daarnaast heeft u de mogelijkheid om het raam geheel af te sluiten. Doordat de Silhouettes helemaal van stof zijn geven ze uw kamer een warme sfeer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan