Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons
  • Sunway Paneelgordijn
  • Sunway Paneelgordijn
  • Sunway Paneelgordijn
  • Sunway Paneelgordijn

Sunway

Sunway Paneelgordijn

€ 290,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, vrijdag 29 oktober 2021 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan uw privacy. SUNWAY® biedt met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

Paneelgordijnen in verschillende transparanties

Paneelgordijnen van SUNWAY® zijn te verkrijgen in drie transparanties: transparant, half-transparant en dicht.

Transparante paneelgordijnen bieden een goede lichtinval en daarnaast kunt u genieten van het uitzicht.

Een half-transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Het licht wordt mooi gefilterd en er is een aangename mate van privacy.

Een dichte stof laat zeer weinig licht door als het paneelgordijn gesloten is en biedt daarom veel privacy.

Creëer uw eigen paneelgordijn

Er zijn veel mogelijkheden voor de invulling van uw paneelgordijn. Zo kunt u ervoor kiezen om een dichte en transparante stof te combineren. Ook is het mogelijk om een afwijkende kleurbaan in uw paneelgordijn toe te passen.

De finishing geeft u door het toevoegen van baleinen van aluminium. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven uw paneelgordijn een strakke design uitstraling.

Design techniek

SUNWAY® paneelgordijnen worden geleverd met een slanke rail en kunnen voorzien worden van een aluminium onderlat en aluminium baleinen. Er zijn verschillende comfortabele bedieningsvormen. De hoogwaardige materialen geven het SUNWAY® paneelgordijn een chique uitstraling.

Roomdivider

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Het is niet alleen een perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, een paneelgordijn is ook zeer goed toepasbaar als roomdivider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van uw woonkamer.

Paneelgordijnen rails

Nieuw in de paneelcollectie is het slanke railsysteem. De rail kan geleverd worden met 2 en 3 sporen. Door een combinatie hiervan wordt een 4-, 5- en 6 sporenrail samengesteld.

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Bestel direct

Online kunt u bij ons ook bestellen. Bestel nu de producten die u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen