Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Bestel direct

Online kunt u bij ons ook bestellen. Bestel nu de producten die u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

  • Sunway Plisse Shades
  • Sunway Plisse Shades

Sunway

Sunway Plisse Shades

€ 172,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, dinsdag 25 mei 2021 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

Plissé Shades zijn geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling. Plissé Shades zijn decoratief en veelzijdig. Plisse Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen.

Plissé Shades zijn leverbaar in twee plooibreedtes: de elegante 20 mm plooi en de stijlvolle 32 mm plooi. De stoffen zijn leverbaar in verschillende transparanties: transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend. Deze collectie biedt u mooie stofkwaliteiten in unieke kleuren, mooie structuren en bijzondere borduursels.

DE SUNWAY® PLISSÉ GORDIJNEN COLLECTIE BIEDT:

een uitgebreide keuze in mooie stoffen, in mooie naturellen en pastels. Ook zijn er stoffen met bijzondere structuren en borduursels.

stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben, met bijvoorbeeld een vuilwerende of antibacteriële werking.

twee plooibreedtes: de elegante 20 mm en de stijlvolle 32 mm.

verschillende transparanties: transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend.

keuze uit verschillende modellen, waaronder het praktische Top-Down model.

keuze uit verschillende kindvriendelijke bedieningsmogelijkheden.

goede combinatiemogelijkheden met een andere plissé Shade of Duette® Shade, voor bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie in een (kinder)slaapkamer.

goede toepassingsmogelijkheden in standaard ramen, maar ook in afwijkende raamvormen, zoals ronde, schuine of driehoekige ramen.

Indien u geen ruimte heeft om een Plissé Shade in het raamkozijn te monteren, bieden wij een oplossing met het TruFit™ model, dat zonder boren of schroeven direct op het glas gemonteerd kan worden.

goede toepassingsmogelijkheden in serres.

PLISSÉ SHADES: BIJZONDERE MODELLEN

LITERISE®

LiteRise® is voorzien van een metalen handgreep, waardoor er geen koorden zichtbaar zijn. Dat maakt dit model kindvriendelijk.

TOP-DOWN

Een praktische en decoratieve uitvoering is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

DAG- & NACHTSITUATIE

Het is mogelijk om twee stofkwaliteiten in één product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers.

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!