Squid

De nieuwste vorm van raamdecoratie!

Squid is een nieuwe manier om eenvoudig je raam te bekleden. De zelfklevende, transparante stof wordt op het raam geplakt. Van binnen naar buiten is de stof doorzichtig, terwijl de inkijk overdag wordt belemmert.

Doordat er geen ophangsysteem aan te pas hoeft te komen is Squid heel gemakkelijk zelf te installeren. Het is geschikt voor ieder raam, ongeacht de vorm en grootte van het raam. Dankzij de neutrale uitstraling past Squid in ieder interieur. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

6 unieke eigenschappen

Veelzijdig

Ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Een dakraam, glazen koepel of veranda? Zolang uw raam van glas is past Squid er op. Het raamtextiel wordt namelijk op maat gesneden. Squid is vocht- en hittebestendig (tot 60°C) en brandvertragend.

Transparantie en privacy

Het effect van Squid is te vergelijken met dat van een voile of glasgordijn. De inkijk wordt sterk belemmert, terwijl u wél naar buiten kunt kijken. Wanneer het buiten donkerder wordt dan binnen houdt de Squid minder inkijk tegen, en is het prettig om de gordijnen of rolluiken te sluiten.

Stijlvol

Dankzij het minimalistische karakter van Squid past deze binnen ieder interieur. De 6 verschillende kleuren zijn precies zo gekozen dat er voor elk huis een passende optie is. Het Squid textiel heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en unieke textuur.

Zonwerend

Doordat Squid een groot deel van de zonnewarmte buiten houdt is het een ideaal product om de zon te weren. De lijm ondervindt geen nadelige effecten van zware UV-stralen en Squid is hierdoor zelfs te gebruik op hoogrendementsglas. Afhankelijk van de kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie weerkaatst. Dit vermindert de gevoelstemperatuur met minimaal 3°C.

Eenvoudig

Squid is snel en eenvoudig zelf te installeren. U kunt dit gemakkelijk zelf doen, maar uiteraard is het ook mogelijk dit door één van onze vakmannen aan te laten brengen. Squid wordt aangeboden op rollen van 130 cm breed. Het aanbrengen gebeurt in 4 stappen: reinigen, kleven, snijden en stevig aandrukken. Niet zo tevreden over het resultaat? U kunt Squid meerdere keren herpositioneren.

100% Belgisch

Squid is een 100% belgisch product. Het is ontwikkeld en geweven in het Vlaamse Tielt. Dit alles met passie voor textiel, liefde voor schoonheid en kwaliteit hoog in het vaandel.