Shutters

Functioneel, stijlvol én tijdloos!

Shutters zijn de ideale zonwering om privacy en lichtinval te regelen. Deze binnenluiken hebben verstelbare lamellen die u kunt kantelen, wegklappen of openen. Het fijne is dat shutters altijd passen. Grote schuifpui, rond raam, badkamerraam of een draaikiepraam: shutters zijn de oplossing!

JASNO shutters bij Binnenspecialist

Binnenspecialist is fan van JASNO, dé marktleider op het gebied op het gebied van shutters. Het unieke aan deze shutters zijn de verzonken scharnieren. Dit geeft de shutters hun strakke uitstraling en maakt ze extra stevig. Daarnaast zijn de JASNO shutters van uitstekende kwaliteit, JASNO geeft zelfs levenslange garantie op de shutters.

Wat kosten shutters?

De meest gestelde vraag is toch wel: 'wat gaat het kosten?'. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van het type shutter, de maatvoering en uw wensen. De prijzen van shutters beginnen bij €350,- per m2. Voor een nauwkeurige offerte is het handig om langs te komen in één van onze winkels. Om zeker te zijn dat u goed en snel geholpen kunt worden is het handig om vooraf een afspraak te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Welk type voor uw raam?

Er zijn 2 verschillende typen shutters. Alle shutters die wij leveren worden precies op maat gemaakt voor uw raam. Elk type shutters heeft andere eigenschappen, waar rekening mee moet worden gehouden bij het kiezen van de ideale shutter voor uw situatie.

Primewood shutters

De meest verkochte shutter is de Primewood shutter, die gemaakt wordt van white teak hout. Deze shutter is geschikt voor iedere raamvorm en leverbaar in alle kleuren uit de JASNO collectie. Ook is het mogelijk de Primewood shutters te laten maken in RAL- of NCS-kleuren. Doordat de Primewood shutters gemaakt worden van echt hout kunnen we hier het meest mee, ook in de montage. Een oud huis met schuine kozijnen? Kies dan zeker voor Primewood!

aqualine shutters

Een shutter in vochtige ruimtes? Het kan met de Aqualine shutters van JASNO! Deze shutters worden gemaakt van ABS, een kunststof. Dit materiaal is waterproof waardoor de shutters toegepast kunnen worden in badkamers, keukens, wellnessruimtes en zwembaden. Ook voor ramen met een afwijkende vorm zijn de Aqualine shutters een optie.

Voor alle typen shutters geldt wel dat ze bedoeld zijn voor gebruik binnenshuis. Ook heeft u bij ieder type de keuze uit verschillende bedieningsopties en lamelmaten.

Ga naar Jasno Shutters

shutters bij BInnenspecialist