Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Shutters voor in de slaapkamer

Shutters in slaapkamers

Raamdecoratie in slaapkamers moet over het algemeen meerdere doelen dienen. Het moet decoratief zijn, maar ook voldoende verduisterend zijn om het licht van buiten tegen te houden. Zijn shutters daarom geschikt voor slaapkamers?

Shutters Jasno Slaapkamer Binnenspecialist

Houd privacy in de hand met JASNO shutters

Met JASNO shutters houdt u nieuwsgierige blikken waar ze horen: buiten de slaapkamer. En dankzij shutters met tussenverbinding hoeft u niet te kiezen tussen licht of privacy. Zet de onderste lamellen dicht tegen de inkijk en de bovenste open voor extra zonlicht. Of kantel de lamellen zó, dat je wel daglicht binnenkrijgt, maar geen inkijk hebt.

shutter binnenspecialist slaapkamer

Zijn JASNO Shutters net zo donker als gordijnen?

Met JASNO shutters verduistert u de slaapkamer uitstekend. Welk type shutter u ook kiest, onze shutters worden speciaal op maat gemaakt voor ieder raam. En doordat u kunt kiezen uit verschillende montageopties van shutters, kunnen de shutters naar wens gemonteerd worden. Wel komt er via minimale kieren (bijvoorbeeld aan boven- en onderzijde) een klein beetje daglicht binnen. Het blijft per slot van rekening een product met beweegbare delen, 100% lichtdicht wordt het daardoor niet.

Shutter slaapkamer binnenspecialist

Shutters: ideaal tegen stofallergie

De shutters van van JASNO doen weinig stof opwaaien. De raamdecoratie wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal en is makkelijk schoon te houden met een swiffer of duster. In de slaapkamer vormen onze shutters en jaloezieën dan ook een indrukwekkend alternatief voor gordijnen. Ideaal tegen stofallergie.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw woning? Vraag hieronder alvast een offerte aan.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

shutter raamvorm raamdecoratie

shutter woonkamer wonen

shutter slaapkamer dak

Al onze winkels zijn select dealer van JASNO Shutters

Alle merken

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen