Jasno

Highlight your home

De Binnenspecialist vestigingen zijn ook gespecialiseerd in JASNO. JASNO is het merk wat voornamelijk bekend staat vanwege de JASNO Shutters. Maar naast Shutters heeft JASNO ook nog andere prachtige raamproducten in het assortiment: JASNO Jaloezieën, JASNO verticale lamellen en JASNO vouwgordijnen.

Jasno Shutters

Vooral bij de JASNO Shutters komt het echt op vakwerk en maatwerk aan. In de lastigste ramen weten wij de mooiste Shutter combinaties te verwezenlijken. Kom langs in onze vestigingen en informeer naar de Shutter mogelijkheden in uw huis. Wij hebben specialisten in dienst die al jarenlang ervaring hebben met de meest uiteenlopende afmetingen van glaspartijen. Scheef, rond, heel hoog, er is wat dat betreft niet veel wat we nog niet tegen gekomen zijn en waar we een prachtige shutter-oplossing voor hebben bedacht.

JASNO Shutters

Jasno houten jaloeziëen

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Kies uit diverse lamelbreedten en uit een veelheid aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij de shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in stijl van de rest van het interieus. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En de JASNO producten zijn altijd helemaal op maat gemaakt.

JASNO Jaloezieën bij Binnenspecialist

ADVIES OP MAAT Jasno producten

Kom voor advies op maat voor JASNO shutters of jaloezieën langs in één van de vestigingen van de Binnenspecialist.