Jasno

Highlight your home

De Binnenspecialist winkels zijn ook gespecialiseerd in JASNO. JASNO is het merk wat voornamelijk bekend staat vanwege de JASNO Shutters. Maar naast Shutters heeft JASNO ook nog andere prachtige raamproducten in het assortiment: JASNO Jaloezieën, JASNO verticale lamellen en JASNO vouwgordijnen.

Jasno Shutters

Vooral bij de JASNO Shutters komt het echt op vakwerk en maatwerk aan. In de lastigste ramen weten wij de mooiste Shutter combinaties te verwezenlijken. Kom langs in onze winkels en informeer naar de Shutter mogelijkheden in uw huis. Wij hebben specialisten in dienst die al jarenlang ervaring hebben met de meest uiteenlopende afmetingen van glaspartijen. Scheef, rond, heel hoog, er is wat dat betreft niet veel wat we nog niet tegen gekomen zijn en waar we een prachtige shutter-oplossing voor hebben bedacht.

JASNO Shutters

Jasno houten jaloeziëen

Met JASNO blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Kies uit diverse lamelbreedten en uit een veelheid aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij de shutters. U kunt de houten jaloezieën en shutters van JASNO dus gerust met elkaar combineren, helemaal in stijl van de rest van het interieus. Of u nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, onze houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur. En de JASNO producten zijn altijd helemaal op maat gemaakt.

JASNO Jaloezieën bij Binnenspecialist

JASNO Verticale lamellen

JASNO swings, ook wel verticale lamellen genoemd, zijn sfeervolle en praktische raambekleding voor onder andere ramen in de woonkamer, keuken of kantoor. Wat kosten JASNO Swings? Kort gezegd: swings zijn leverbaar vanaf € 100,- per m2.

JASNO Shutters

Jasno vouwgordijnen

De JASNO folds zijn anders dan u van een vouwgordijn gewend bent. Het textiel is gemaakt van geweven papier en leverbaar in een mooie selectie van natuurlijke kleuren. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten.

JASNO Shutters

ADVIES OP MAAT Jasno producten

Kom voor advies op maat voor JASNO shutters of jaloezieën langs in één van de winkels van de Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam en Hellevoetsluis.