Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Shutters voor in de badkamer

Shutters ideaal voor in de badkamer

Denkt u na over Shutters in de badkamer maar weet u niet zeker of dit mogelijk is? Shutters en badkamers zijn juist een perfecte combinatie! Met onze JASNO shutters geven we iedere badkamer een prachtig gezicht en de gewenste privacy. De spatwaterproof shutters van JASNO zijn de ideale raamdecoratie voor in de badkamer.

Shutter Badkamer Jasno Binnenspecialist Aqualine

Spatwaterproof, hét kenmerk van JASNO Aqualine shutters

De Aqualine shutters van JASNO zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, sterker nog, deze shutters zijn het beste toe te passen in de badkamer! De Aqualine shutters van JASNO worden gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig kunststof.

De Aqualine shutters kunnen ook op speciale raamvormen of draaikiepramen worden geplaatst. Kortom, de ideale raamdecoratie voor in de badkamer. Ook hebben we de aqualine shutters al vele malen toegepast in indoor zwembaden bij onze klanten thuis.

Liever echt houten Primewood shutters van JASNO in de badkamer? Ook deze shutters zijn geschikt voor vochtige ruimtes. U moet er dan wel goed op letten dat er dan voldoende geventileerd wordt, anders vervalt de garantie op de lak van de shutters.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Binnenspecialist Shutters Jasno Badkamer

Creëer sfeer in je badkamer door shutters van JASNO

In de badkamer wil je genieten in een ontspannen omgeving. Met JASNO shutters kan je spelen met zonlicht. Zo bepaal je niet alleen de sfeer, maar zorg je ook voor geborgenheid en privacy. Door het verstellen van de lamellen kun je de inkijk vanaf buiten verminderen en tóch nog licht in je badkamer krijgen. Of doe ze helemaal dicht en geniet van de sfeer die je krijgt met je badkamerverlichting.

shutter badkamer zonwering

Shutter badkamer Binnenspecialist

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen