Vouwgordijnen

Breng sfeer in jouw interieur!

Een vouwgordijn brengt sfeer in huis. Binnenspecialist beseft dat. Wij hebben een enorme collectie vouwgordijnen waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo vindt je gegarandeerd het perfecte vouwgordijn voor jouw interieur.

Vouwgordijn op maat

Bij ons vindt je vouwgordijnen die op maat gemaakt worden voor jouw raam. Dit houdt in dat het vouwgordijn altijd passend is. Vooraf zal er bij je thuis worden ingemeten door een van onze adviseurs.

Ook het uiterlijk van jouw vouwgordijn bepaal je helemaal zelf. In onze vestigingen zullen onze medewerkers er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen bij de keuzes. Kies je voor een transparante of juist een verduisterende stof? Zijn de baleinen zichtbaar aan de voor- of aan de achterzijde? Wil je een strak pakket of juist een romantische uitstraling? De adviseurs van Binnenspecialist leggen precies uit hoe je het gewenste effect bereikt.

Kom langs in één van onze vestigingen voor een vrijblijvende prijsopgave en een adviesgesprek. Het is handig om vooraf een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat je niet voor niks komt. Ook is het prettig om alvast foto's van het raam en de ruimte te maken. Zo kunnen onze medewerkers je zo goed mogelijk adviseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom vouwgordijnen?

  • Ruime keuze uit merken als Inside, Vadain, JASNO en Kobé
  • Mooi in combinatie met gordijnen
  • Praktisch
  • Warme uitstraling door gebruik van stof
  • Past in ieder interieur