Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons

Bestel direct

Online kunt u bij ons ook bestellen. Bestel nu de producten die u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

  • Sunway Vouwgordijn
  • Sunway Vouwgordijn
  • Sunway Vouwgordijn
  • Sunway Vouwgordijn

Sunway

Sunway Vouwgordijn

€ 229,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, dinsdag 25 mei 2021 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

Met de SUNWAY vouwgordijnen creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Trek het gordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? U bepaalt zelf het zicht naar buiten.

VOUWGORDIJNEN, KEUZE UIT PRACHTIGE STOFFEN VAN NATUURLIJKE LINNENS TOT CHIQUE GLANZENDE STOFFEN

De collectie bestaat uit mooie, kwalitatief hoogwaardige stoffen. U vindt hier prachtige natuurlijke stoffen als katoen en linnen. Deze stoffen passen prachtig in landelijke interieurs en interieurs ingericht met natuurlijke materialen. Warme velours en chique glanzende stoffen geven uw interieur allure en klasse. Naast effen stoffen bevat deze collectie ook prachtige dessins, van subtiele patronen en klassieke dessins tot ware eye-catchers. De collectie bevat stoffen in verschillende transparanties: Vederlichte transparante stoffen, half transparante stoffen en dichte stoffen. Daarnaast zijn er 2 series voeringstoffen.

De transparantie van de gekozen stof is in grote mate bepalend voor de lichtinval en de privacy:

Transparante stoffen zorgen voor prachtig gefilterd licht.

Dichte stoffen zorgen voor meer privacy in gesloten toestand.

Gevoerde vouwgordijnen zijn zeer geschikt voor de slaapkamer.

VOEG KLEUR TOE AAN UW INTERIEUR

De nieuwe collectie is kleurrijk, met een aanbod van diepe intense kleuren tot zoete pasteltinten en prachtige vergrijsde en naturelkleuren voor de natuurlijke stoffen. Voor een overzicht van onze mogelijkheden – en om zien hoe de SUNWAY vouwgordijnen eruitzien in uw interieur, verwijzen we u graag naar onze DigiStudio.

ONZE MODELLEN EN STOFFEN

SUNWAY biedt 4 modellen vouwgordijnen, 1 model zonder baleinen, 2 met baleinen aan de voorzijde en één met baleinen aan de achterzijde.

Terug van weggeweest zijn de vouwgordijnen zonder baleinen. Dit nonchalant hangende model, uitgevoerd in een natuurlijke stof als een (transparante) linnen, komt goed tot z’n recht in landelijke interieurs en huizen met erkers. Of juist in een modern interieur, uitgevoerd met een mooie dessinstof, als eye-catcher. Laat u inspireren door de foto’s.

SUNWAY vouwgordijnen kunnen tot een maat van 580 cm x 550 cm hoog geleverd worden.

BEDIENING VAN DE VOUWGORDIJNEN

De SUNWAY vouwgordijnen kunnen uitgevoerd worden met kettingbediening, elektrisch bediening (12V accu of 230V bedraad) of met onze kindvriendelijke SmartCord bediening. Overigens zijn al deze bedieningsvormen veilig voor kinderen.

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!