Eijffinger

Decorating the world

Eijffinger wil de wereld mooier maken met hun uitgesproken en kleurige gordijnstoffen en behangprints. Dit doen ze al 140 jaar. De interesse van Eijffinger gaat dieper dan de nieuwste trends, er wordt ook gekeken naar eerlijkheid, duurzaamheid en naar de toekomst.

Binnenspecialist levert behang van Eijffinger. Ben je speciaal op zoek naar een behangcollectie of -soort van Eijffinger? In onze vestigingen vindt je de collectieboeken ter inspiratie. Ook kunnen onze adviseurs gratis advies geven over de toepassing van kleuren en patronen in jouw interieur.

Naast behang vindt je ook de (vouw)gordijnen van Eijffinger in de vestigingen van Binnenspecialist. Stuk voor stuk unieke en eigentijdse stoffen. Effen, met bloemen, glanzend, verduisterend, een linnenlook of vitrage, het is er allemaal. De gordijnen worden speciaal voor jouw raam op maat gemaakt.

gordijnstoffen en behangprinds

ADVIES OP MAAT

Kom voor inspiratie en advies op maat voor Eijffinger gordijnstoffen langs in één van de vestigingen van de Binnenspecialist.

  1. Je orienteert in de vestigingen in ons uitgebreide assortiment Eijffinger stoffen. Wij maken een richtprijs voor jou. 
  2. Op jouw verzoek komen wij bij jou langs om in te meten. De maatvoering komt namelijk nogal nauw bij gordijnen. 
  3. Wij maken vervolgens een defintieve prijsopgaaf voor jou.