Vadain

Alles over gordijnen

Vadain is specialist in zachte raamdecoratie (gordijnen en vouwgordijnen). Op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland is Vadain de absolute marktleider. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de stoffen en de confectie gebeurt in eigen atelier.

De Vadain stoffen zijn geschikt voor iedere ruimte en voor alle woonstijlen. Er komt 2 keer per jaar een nieuwe collectie uit, ieder voor- en najaar. De stoffen zijn veelzijdig en modern. Of u nu zoekt naar een verduisterend uni gordijn, een speelse inbetween of juist een unieke vitrage: Vadain heeft het!

Naast het standaard assortiment is er ook Vadain | else. Ontworpen vanuit een compromisloze visie op stijl, met aandacht voor elk detail. Toonaangevend, tijdloos en écht anders. Met exclusieve kleuren, dessins en stofkwaliteiten.

 

ADVIES OP MAAT

Kom voor inspiratie en advies op maat voor Vadain gordijnstoffen langs in één van de winkels van de Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam en Hellevoetsluis. 

  1. U orienteert in de winkel in ons uitgebreide assortiment Vadain stoffen. Wij maken een richtprijs voor u. 
  2. Op uw verzoek komen wij bij u langs om in te meten. De maatvoering komt namelijk nogal nauw bij gordijnen. 
  3. Wij maken vervolgens een defintieve prijsopgaaf voor u.