Vadain

Alles over gordijnen

Vadain is specialist in zachte raamdecoratie (gordijnen en vouwgordijnen). Op het gebied van op maat gemaakte gordijnen in Nederland is Vadain de absolute marktleider. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de stoffen en de confectie gebeurt in eigen atelier.

De Vadain stoffen zijn geschikt voor iedere ruimte en voor alle woonstijlen. Er komt 2 keer per jaar een nieuwe collectie uit, ieder voor- en najaar. De stoffen zijn veelzijdig en modern. Of u nu zoekt naar een verduisterend uni gordijn, een speelse inbetween of juist een unieke vitrage: Vadain heeft het!

Uw Vadain gordijn wordt perfect op maat gemaakt voor uw raam. Ook kiest u zelf de gewenste plooien of ringen. Het is mogelijk om de niet-verduisterende stoffen te voeren, zodat deze wel volledig verduisteren. Ook een vouwgordijn  van een Vadain stof behoort tot de mogelijkheden. 

gordijnen en vouwgordijnen

ADVIES OP MAAT

Kom voor inspiratie en advies op maat voor Vadain gordijnstoffen langs in één van de winkels van de Binnenspecialist. U vindt onze winkels in Amersfoort, Zeist, Zoetermeer, Houten, Leidschendam en Hellevoetsluis. 

  1. U orienteert in de winkel in ons uitgebreide assortiment Vadain stoffen. Onze adviseurs helpen u indien gewenst bij de keuze tussen verschillende stofsoorten. In de winkel geven wij u een richtprijs aan de hand van de gekozen stof, plooien en de globale maten die wij van u ontvangen. 
  2. Wanneer u akkoord gaat met de richtprijs plannen wij een afspraak in voor maatneming bij u thuis. Het inmeten van (vouw)gordijnen is precisiewerk en moet zeer nauwkeurig gebeuren. 
  3. Aan de hand van de werkelijke maten ontvangt u van ons een definitieve offerte.
  4. U gaat akkoord met de offerte en wij bestellen direct uw gordijnen. De levertijd van 3-5 weken gaat nu in.

gordijnen en vouwgordijnen