Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons
Wood & Washi

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs staan voor je klaar om je van deskundig advies te voorzien. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie kiest die past bij jouw wensen en interieurstijl. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren!

vraag een advies gesprek aan

Wood & Washi Rollor blind systeem

Wood & Washi Rollor blind

Wood & Washi biedt verschillende innovatieve raamdecoratiesystemen aan, waaronder het Rollor blind systeem. Dit systeem creëert een gewichtloze uitstraling en zorgt voor een minimalistische look in elke ruimte. Het Rollor blind systeem wordt gekenmerkt door de mooie strakke lijnen.

Benieuwd naar wat het kost bij u in huis? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Flow Horizontal panel system

Flow Horizontal panel

Dit systeem biedt de mogelijkheid om subtiel te spelen met licht en schaduw. Het Flow systeem bestaat uit meerdere panelen die horizontaal langs elkaar bewegen. Hierdoor kun je gemakkelijk de lichtinval en privacy aanpassen aan je wensen. Ook is de Wood & Washi Flow verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Wood & Washi Panel Vertical

Wood & Washi Panel Vertical

Het Panel Vertical systeem van Wood & Washi is geschikt voor zowel woningen als kantoren en biedt een stijlvolle en functionele oplossing voor ramen van niet-standaardafmetingen. Dit  systeem van Wood & Washi bestaat uit verticale panelen die naadloos in elkaar schuiven en gemakkelijk te bedienen zijn.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren!

Wood & Washi Banner Vertical

Wood & Washi Banner Vertical

Het Banner Vertical systeem van Wood & Washi heeft verticale jaloezieën. Dit systeem van verticale jaloezieën biedt een eigentijdse en stijlvolle oplossing voor privacy en zonwering.

Ook is de Wood & Washi Banner Vertical bij uitstek een geschikte oplossing voor schuine raamvormen.

Wood & Washi Slides Horizontal blade

Wood & Washi Slides Horizontal blade

Het Slides Horizontal blade systeem van Wood & Washi biedt een bijzondere manier van zonwering en privacy in huis. Dit systeem bestaat uit horizontale lamellen.

Dit type product maakt het mogelijk de lichtstroom te regelen en het uitzicht op elke raamhoogte naar believen aan te passen. De bediening doormiddel van schuiven is zo eenvoudig en begrijpelijk, wat het handig maakt voor kinderen: eenvoudig met de hand schuiven brengt de lamel in een schuine positie; door het systeem zachtjes te schudden keren de lamellen terug naar een horizontale positie.

 

Een vraag stellen over Wood & Washi? Laat een terugbelverzoek achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar, in de winkel en bij je thuis!

Meer informatie over Wood & Washi ontvangen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Andere merken raamdecoratie bij de Binnenspecialist

Alle merken

Ik wil terug gebeld worden

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Kies een winkel *

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Stel hier uw vraag

Vraag versturen