Jaloezieën

Speel met het licht!

Jaloezieën zijn er in verschillende soorten en maten. De meest bekende is nog steeds de horizontale, aluminium jaloezie. In de volksmond wordt deze vaak 'Luxaflex' genoemd. Maar dat is niet alles wat er mogelijk is. Tegenwoordig is ook de houten jaloezie flink in opkomst. Dit is een voordeliger alternatief voor shutters. Ook de verticale jaloezieën hebben een verfrissend nieuw uiterlijk gekregen. Waar kiest u voor?

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een warme uitstraling doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal. Deze warmte in combinatie met de strakke vorm van houten jaloezieën maakt het een geschikt product voor ieder interieur. Prachtig voor grote raampartijen, maar ook ideaal voor dat ene kleine raampje.

Bij Binnenspecialist vindt u onder andere de houten jaloezieën van JASNO, ook wel blinds genoemd. Deze blinds zijn perfect te combineren met shutters omdat dezelfde kleuren gebruikt worden. Ook de houten jaloezieën van Luxaflex, Sunway, Erfal en Inside kunt u bij ons in het assortiment vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Horizontale jaloezieën

De aluminium jaloezieën van vroeger zijn bijna niet meer te vergelijken met die van nu, zoveel is er veranderd. In het uiterlijk, maar ook zeker op technisch gebied. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de jaloezie te laten maken voor schuine of ronde ramen. Ook kan een aluminium jaloezie tussen 2 ramen geplaatst worden en elektrisch bediend worden. Er zijn verschillende opties beschikbaar waarmee het mogelijk is nóg meer privacy te krijgen. Daarnaast is het tegenwoordig haalbaar om een aluminium jaloezie te monteren op een dakraam of draai-kiepraam.

Het design is eigentijds en stijlvol. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren, dessins en texturen. Het is mogelijk uw jaloezie af te werken met ladderband in een bijpassende of contrasterende kleur. Voor ieder raam is er een mooie oplossing.

Verticale jaloezieën

Verticale lamellen kennen we allemaal. Ze zijn praktisch, modern en zorgen ervoor dat u de lichtinval precies zo kunt aanpassen als u wilt. In ons assortiment vindt u stoffen lamellen maar ook lamellen van kunststof of aluminium. De verticale jaloezieën worden standaard bediend met een koord- of kettingbediening, maar kunnen ook elektrisch bediend worden. U bepaalt!

Naast de bekende lamellen vindt u bij Binnenspecialist ook de verticale jaloezieën van JASNO, beter bekend als swings. Deze swings hebben een om-en-om draaisysteem waarmee een 3D effect ontstaat. Leuk weetje: de swings worden gewoon in Nederland geproduceerd. Ze worden op maat gemaakt, wat het een ideale oplossing maakt voor grote ramen.