Houten jaloezieën

Sfeervol en duurzaam

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar houten jaloezieën. Niet gek, wanneer u bedenkt dat houten jaloezieën duurzaam, tijdloos en stijlvol zijn, en dat u deze geheel naar wens kunt samenstellen.

Houten jaloezieën hebben een warme uitstraling doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal. Deze warmte in combinatie met de strakke vorm maken de houten jaloezieën een geschikt product voor ieder interieur. Prachtig voor grote raampartijen, maar ook ideaal voor dat ene kleine raampje. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, variërend van heel smal en subtiel tot breed en robuust.

Het is mogelijk om de jaloezieën precies zo samen te stellen dat deze perfect passen in uw interieur. Zo kiest u zelf of u de jaloezieën in een houtkleur wilt, of toch liever in een andere kleur gelakt of gebeitst. Ook heeft u de keuze tussen ladderkoord of -band. Indien u kiest voor ladderband zijn er naast verschillende effen kleuren ook ladderbanden met een print verkrijgbaar, allemaal in verschillende breedtes.

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Er is ook voldoende keuze uit soorten die toegepast kunnen worden in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Daarnaast zijn er mogelijkheden om uw houten jaloezieën elektrisch te bedienen. Wilt u meer informatie hierover en ontdekken wat er mogelijk is in uw woning? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Bij Binnenspecialist vindt u onder andere de houten jaloezieën van JASNO, ook wel blinds genoemd. Deze blinds zijn perfect te combineren met shutters omdat er dezelfde kleuren gebruikt worden. Ook de houten jaloezieën van Luxaflex, Sunway en Erfal kunt u bij ons in het assortiment vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

houten jaloezieen