Dib zonwering

De nieuwe standaard in maatwerk raamdecoratie

Met de juiste raamdecoratie kun je verschillende elementen in jouw interieur samenbrengen en zo de juiste sfeer creëren. De Dib jaloezieën collectie help jou om van jouw huis een thuis te maken. Er is gegarandeerd een Dib jaloezie die past bij jouw woonwensen, of dit nu strak, modern, landelijk, natuurlijk of klassiek is. 

De jaloezieën collectie van Dib bestaat uit de lijnen Authentic Wood, Robust Wood, Natural bamboo, Aluminium Industrial, Aluminium Classic en Vinyl Wood. Alle dib jaloezieën worden op maat gemaakt.

Dib zonwering

Authentic Wood

De Authentic Wood jaloezieën zijn klassieke, sfeervolle jaloezieën gemaakt van lindehout. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met lamelbreedtes tussen 25 mm en 65 mm. 

Robust Wood

De houten Robust Wood jaloezieën hebben een luxere matte uitstraling met een mooie nerf in de lamel. Ze zien er robuust uit. De jaloezieën zijn te verkrijgen in meer dan 30 verschillende kleuren. Ook kies je zelf de gewenste lamelbreedte, tussen 25 mm en 65 mm. 

Natural Bamboo

Bamboe jaloezieën zijn erg populair. Dit komt doordat bamboe een zeer duurzaam product is met een natuurlijke, matte uitstraling. De Natural Bamboo jaloezieën zijn slank en in verschillende fraaie tinten gebeitst. De lamelbreedtes lopen uiteen van 35 mm tot 65 mm.

Aluminium Industrial

Aluminium jaloezieën zijn licht, dun en zorgen voor een strakke uitstraling. Ze zijn makkelijk te combineren met andere kleuren in uw interieur omdat er zoveel keuze is uit kleuren. De Aluminium Industrial jaloezieën zijn verkrijgbaar met een lamelbreedte van 16 mm tot 50 mm.

Aluminium Classic

Het is mogelijk om aluminium jaloezieën te combineren met een houten bovenbak en onderlat: de Aluminium Classic lijn. Hiermee geeft je jouw aluminium jaloezie een unieke touch. Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar van 16 mm tot 50 mm breed.

Vinyl Wood

De Vinyl Wood jaloezieën hebben de uitstraling van houten jaloezieën, maar worden gemaakt van PVC (kunststof). Dit maakt dat ze vochtbestendig zijn en uitstekend toepasbaar in keukens en badkamers. Vinyl jaloezieën zijn buigzamer dan houten jaloezieën en voordelig. Er is keuze uit 9 houtkleuren en u heeft keuze uit de lamelbreedtes 35 mm, 50 mm en 65 mm.

Zonweringen