Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze winkels) Zoek een winkelZoek een winkel Bel onsBel ons
  • Sunway Horizontale Jaloezieën
  • Sunway Horizontale Jaloezieën

Sunway

Sunway Horizontale Jaloezieën

€ 163,-

Maatwerk product

Vandaag besteld, maandag 29 november 2021 in huis.


  • incl. BTW
  • Gratis verzending
  • Advies op maat
  • Achteraf betalen mogelijk

De SUNWAY® horizontale jaloezieën collectie biedt de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

HORIZONTALE LAMELLEN VAN ALUMINIUM

SUNWAY® biedt horizontale jaloezieën in alle kleuren van de regenboog. Trendkleuren als Denimblauw, vergrijsd groen of mosterdgeel passen moeiteloos in de moderne interieurtrends. Metallics in zilver, koper en goud zijn goed vertegenwoordigd, evenals pastels en knalkleuren voor kinderkamers. Daarnaast is er een groot aanbod naturelkleuren, van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in.

UNI’S EN SPECIALS

De collectie biedt een serie uni jaloezieën en een serie specials. De uni-lamellen hebben een matte, zijdematte of glanzende finish. De specials hebben bijzondere structuren of bijzonder finishes, zoals geborsteld aluminium of een sprankelende finish, voor een beetje glamour.

LAMELBREEDTES

SUNWAY® biedt 4 lamelbreedtes: 16 mm, elegant en subtiel 25 mm, tijdloos mooi 50 mm, in combinatie met ladderband een echte designklassieker 70 mm, voor een robuuste uitstraling De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden in fraaie uni kleuren of met dessin. Ladderband is leverbaar in 3 breedtes: 10 mm, 25 mm en 38 mm. 10 mm ladderband is uniek en geeft uw jaloezie een exclusieve look.

BIJZONDERE MODELLEN VOOR GEAVANCEERDE DAGLICHTREGULERING

De mogelijkheden in daglichtregulering zijn groot met horizontale jaloezieën. Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model. Horizontale jaloezieën zijn goed toepasbaar in bijzondere ramen als dakramen of ramen met een schuine zijde.

STANDAARD JALOEZIE

Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën. De standaard jaloezie wordt opgetrokken en neergelaten met koordbediening. De lamellen worden geopend en gesloten met een aluminium bedieningsstang (16 mm/25 mm) of tuimelkoord (50 mm/70 mm)

Benieuwd hoe dit product in uw omgeving past? We helpen u graag door gratis en vakkundig advies te geven. Dat kan door een afspraak te maken bij ons in een van onze winkels maar dat kan ook bij u thuis indien gewenst. Dan stemmen we vooraf even met u af en nemen waar mogelijk stalenmateriaal mee. 

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar, in de winkel en bij u thuis!

Bestel direct

Online kunt u bij ons ook bestellen. Bestel nu de producten die u wenst.

Verstuur

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen