Elektrische raamdecoratie

Ervaar het gemak van elektrische raamdecoratie

Bij Binnenspecialist ben je aan het juiste adres voor alle elektrische raamdecoratie. Uiteraard worden alle producten voor je op maat gemaakt, zodat alle elektrische raamdecoratie bij jou thuis past. Binnenspecialist is gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Wij helpen je graag met advies op maat in een van onze winkels.

elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoratie. Doordat je de raamdecoratie niet handmatig hoeft te bedienen, blijft deze langer mooi. Bovendien is de elektrische oplossing een veilige keuze, door het gebrek aan koorden en stangen.

  1. Elektrische raamdecoratie is ideaal voor hoge of brede ramen, waar traditionele raamdecoratie te zwaar is om te bedienen.
  2. Elektrische raamdecoratie is te bedienen met jouw telefoon of tablet. (Domotica)
  3. Bedien uw elektrische raamdecoratie van waar je wil, bijvoorbeeld vanaf jouw werk of op vakantie.

Alle elektrische raamdecoratie die Binnenspecialist levert, is ook leverbaar als handbediende variant. Mocht er geen stroompunt aanwezig zijn voor jouw elektrische keuze, dan bieden wij ook mogelijkheden om jou elektrische raamdecoratie van een batterij te voorzien.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Elektrische raamproducten Luxaflex

Veel producten van het merk Luxaflex kunnen wij ook in elektrsiche variant aan jou leveren. Met de Luxaflex PowerView® App kun je gepersonaliseerde scènes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities, op elk moment van de dag. Zonder dat je nog iets hoeft te doen. Van één enkel raam tot alle ramen in het hele huis. Stel bijvoorbeeld in dat je Luxaflex producten een half uur voor zonsondergang in de 'avond-stand' gaan en een uur na zonsopgang in de 'dag-stand' gaan.

Elektrische raamproducten Sunway

Ook Sunway Raamdecoratie biedt een grote samenstelling van elektrische raambekleding aan. Connect al je Sunway producten nu via de Homey. Naast de Sunway producten kan je nog wel ongeveer 50.000 andere elektrsiche producten via dit handige instrument instellen en automatiseren in je huis. Ervaar nu het gemak van Elektrsiche raamdecoratieproducten in één van onz winkels.

Elektrische gordijnrails van Goelst

Automatische gordijnrails geven luxe en comfort! Bovendien kun je bij afwezigheid simuleren dat er iemand thuis is, een veilig idee… Binnenspecialist is dealer van Goelst. De elektrische gordijnrails van Goelst zijn eenvoudig te koppelen aan nagenoeg ieder domotica systeem. De Goelst 6200 is een 24-Volt elektrisch bediende gordijnrailsystemen. De Goelst 6200 biedt nog meer kracht en luxe functies zoals een traploze op- en afloop snelheid en programmeerbare tussenposities.

Goelst G-Motion

De nieuwste ontwikkeling bij Goelst is de G-Motion. Een nieuwe generatie Goelst elektrische gordijnrails. Onderscheidend vanwege het muisstille bewegen van de gordijnen en het instelbare via smartphone of tablet.

ADVIES IN ONZE WINKELS

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs bij één van onze winkels in Amersfoort, Houten, Zeist, Zoetermeer, Leidschendam, Voorthuizen en Hellevoetsluis, of neem direct contact met ons op!