Pure & Original

Onze winkels in Amersfoort en Zoetermeer zijn STAR dealer van het mooie verfmerk Pure & Original. We leveren u de verf uit voorraad en kunnen u voorzien van alle benodigde adviezen op kleur en interieur gebied.

Bij Pure & Original staan passie, vakmanschap, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit centraal. De verf wordt gemaakt op authentieke wijze door een familiebedrijf in België. Pure & Original bestaat sinds 2006 en is sindsdien actief aanwezig op de verfmarkt in Nederland en België. De extreem matte krijtverf, poederachtige fresco (kalkverf) en betonlook Marrakech Walls veroveren al snel het hart van menigeen.

Klik hier voor praktische informatie over de verf

Alle Pure & Original verf is volledig op waterbasis. En dit met minimaal dezelfde kwaliteit als oliegedragen verf. Het voordeel is dat verf op waterbasis kleurvaster is en dat de verf veilig is voor het luchtklimaat in uw woning (zelfs voor kinderen, gevoelige gebruikers en mensen met een allergie). Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste grondstoffen en natuurlijke, 100% minerale pigmenten. Hieraan dankt de verf de prachtige kleur en uitstraling. 

Voordelen vergeleken met 'normale verf'

  • Tot 2x betere dekking. Pure & Original verf bevat namelijk veel meer witpigment (17% t.o.v. 2%) ten opzichte van normale synthetische verf. 1 laag schilderen is op de goede ondergrond vaak al voldoende
  • Langer kleurbehoud door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten. Ook zal de kleur dieper  en intenser zijn wat voor een karakteristieke uitstraling zorgt

Pure & Original Classico - krijtverf met fluweel poederachtige uitstraling

Pure & Original Classico

Pure & Original Fresco - Kalkverf met een karakteristieke uitstraling

Pure & Original Fresco

Pure & Original Licetto - Super mat maar toch zeer goed afwasbaar

Pure & Original Licetto

Pure & Original Marrakech - Voor een stoere betonlook

Pure & Original Marrakech