Pure & Original

Onze vestigingen in Amersfoort en Zoetermeer zijn STAR dealer van het mooie verfmerk Pure & Original. We leveren u de verf uit voorraad en kunnen u voorzien van alle benodigde adviezen op kleur en interieur gebied.

Bij Pure & Original staan passie, vakmanschap, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit centraal. De verf wordt gemaakt op authentieke wijze door een familiebedrijf in België. Pure & Original bestaat sinds 2006 en is sindsdien actief aanwezig op de verfmarkt in Nederland en België. De extreem matte krijtverf, poederachtige fresco (kalkverf) en betonlook Marrakech Walls veroveren al snel het hart van menigeen.

Klik hier voor praktische informatie over de verf

Alle Pure & Original verf is volledig op waterbasis. En dit met minimaal dezelfde kwaliteit als oliegedragen verf. Het voordeel is dat verf op waterbasis kleurvaster is en dat de verf veilig is voor het luchtklimaat in uw woning (zelfs voor kinderen, gevoelige gebruikers en mensen met een allergie). Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste grondstoffen en natuurlijke, 100% minerale pigmenten. Hieraan dankt de verf de prachtige kleur en uitstraling. 

Verf

Voordelen vergeleken met 'normale verf'

  • Tot 2x betere dekking. Pure & Original verf bevat namelijk veel meer witpigment (17% t.o.v. 2%) ten opzichte van normale synthetische verf. 1 laag schilderen is op de goede ondergrond vaak al voldoende
  • Langer kleurbehoud door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en kleurpigmenten. Ook zal de kleur dieper  en intenser zijn wat voor een karakteristieke uitstraling zorgt

Pure & Original Classico - krijtverf met fluweel poederachtige uitstraling

Zo zacht en poederachtig, je zou het haast willen aanraken. De kleuren zijn intens en krachtig. Een meer romige crème of poederige pastelkleur heb je nog nooit gezien. Door speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, geven jouw woning een exclusieve uitstraling.

Krijtverf

Pure & Original Fresco - Kalkverf met een karakteristieke uitstraling

Fresco is een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht.

Pure & Original Fresco

Pure & Original Licetto - Super mat maar toch zeer goed afwasbaar

De verf is super afwasbaar na 2 weken. Door de unieke en afwasbare eigenschappen is Licetto zelfs toe te passen in de keuken en in de badkamer. Vuil en kalkaanslag zijn geen enkel probleem.

Pure & Original Licetto

Pure & Original Marrakech - Voor een stoere betonlook

Met de Marrakech Walls geef je de muren een stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in jouw woning. Aan jou de keuze.

Verf

Pure & Original traditional paint -  sterke lakverf voor binnen en buiten

De lakverf is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren en PVC. 

pure & original verf raam

Pure & Original Carazzo universele lak-  Supersterke vloerverf en trapverf

Verf voor en krasvaste vloer- verf, kasten en deuren op waterbasis.

pure and original verf groen

Pure & Original Kalei-  weerbestendige afwerking

Kalei is een duurzame, regen- en weerbestendige behandeling waarbij de ondergrond (het metselwerk), de voeg en steen, zachter en minder zichtbaar worden qua structuur. De Kalei van Pure & Original is kant en klaar, smeuïg en eenvoudig met de Pure & Original Kalei kwast aan te brengen.

pure and original verf op raam