Raumplus

Kasten op maat

Het merk Raumplus produceert op maat gemaakte schuifdeuren, scheidingswanden en kastinterieurs. Niet alleen van buiten zijn de kasten van Raumplus een mooi gezicht, ze zijn ook ook van binnen prachtig. Veel verschillende houtkleuren en -korrels en een selectie van verschillende lakken. 

Bij Raumplus wordt alles gemaakt met de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en productdesign. Het merk Raumplus staat voor slimme en innovatieve ruimteoplossingen die verder gaan dan de standaard en gangbare producten. Zo heb je altijd een unieke opbergoplossingen met de kasten van Raumplus op basis van een breed scala aan deuren en interieursystemen om een ​​stijlvolle woonsfeer te creëren.

Of het nu gaat om een ​​op maat gemaakte hoekoplossing, schuifdeuren onder een schuin dak, een walk-in closet, kamerdeuren, glazen schuifdeuren of vouwdeuren als slimme ruimteoplossing voor de keuken met de kasten van Raumplus is alles mogelijk.

Kasten RAumplus

Op zoek naar en inbouwkast in uw interieur? Elk product van Raumplus is uniek vraag daarom een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat er past in uw interieur.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN