Silvana Kussens

Zo moet een kussen zijn

Silvana Support staat bekend als leverancier van goede nek ondersteunende hoofdkussens. De kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om uw lichaam optimaal te ondersteunen.

Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig. Tevens is elk Silvana Support kussen verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als u wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus bent u nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

Silvana uitvoeringen

Silvana Support Grenat Houdt u van een extreem zacht kussen en slaapt u op een uiterst zacht matras? De Silvana Support Grenat is dan het perfecte kussen.

Silvana Support Saphir Op zoek naar een zacht kussen en slaapt u op een zacht matras? Kies dan voor de Silvana Saphir. 

Silvana Support Emerald Bent u op zoek naar een niet al te stevig kussen en slaapt u op een normaal matras? De Silvana Emerald is dan het beste kussen voor u.

Silvana Support Fluorine Houd je van een beetje stevig kussen en slaap je op een normaal matras? Dan biedt de Silvana Fluorine jou de perfecte lighouding!

Silvana Support Cristal Bent u op zoek naar een steviger kussen en slaapt u op een vrij stevig matras? De Silvana Cristal is dan het beste kussen voor u.

Silvana Support Larimar Houdt u van een zeer stevig kussen en slaapt u op een stevig matras? De Silvana Larimar bezorgt u dan de beste nachtrust.

Silvana Support Royale zacht | Op zoek naar een zacht kussen met de ondersteuning van een Support kussen en de luxe van dons? Dan is de Silvana Support Royale Zacht het kussen voor u.

Silvana Support Royale medium | Last van nekklachten maar toch graag een mooi, luxe, donzen kussen? Het Silvana Support Royale Medium kussen zal u zeker bevallen.

Silvana Support Royale stevig| Houdt u van een stevig kussen met optimale nekondersteuning en de veerkracht van dons? Bekijk de Silvana Support Royale Stevig eens.