Artisan

Love wood!

Artisan wood meubilair

Het prachtige hout design merk is voortgekomen uit de traditionele houtbewerkingswinkel van Ćostović uit Bosnië, die al zijn liefde voor hout en zijn 50-jarige ervaring met de verwerking van hout combineerde. Artisan is gespecialiseerd in de handmatige productie van meubilair van hoge kwaliteit, gemaakt van massief hout.

De eerste ervaringen heeft Artisan opgedaan door meubels te produceren voor Nederlandse en Britse ontwerpers. Daarna kwam Artisan met een eerste eigen collectie in samenwerking met de regionale ontwerpers in het jaar 2007. 

Artisan bedden collectie

In onze winkel in Leidschendam zijn we dealer van Artisan bedden. Kom naar de winkel om de diverse mogelijkheden qua uitvoering en design te bespreken. Hieronder treft u een impressie aan van vier bedmodellen van Artisan.

Werkwijze van artisan

Artisan behandelt noten, kersen, peren, iep en acaciahout alleen met oververhitte stoom om een ​​ideale kleur te bereiken met een geaccentueerde textuur zonder de structuur en ecologische waarden van het hout in gevaar te brengen. Artisan droogt het hout op zo'n manier en onder zulke omstandigheden die identiek zijn aan de leefomstandigheden van de mensen voor wie het meubilair is gemaakt. Voor de afwerking gebruiken we natuurlijke oliën, zepen, was en vernis. Deze stoffen kunnen samen worden aangebracht op een bepaald oppervlak. Het gebruik van deze stoffen (of de combinatie hiervan) op gedroogd hout zorgt voor een langere levensduur, behoudt zijn natuurlijkheid en verbetert de visuele houtkenmerken - kleur, textuur, enz.

Binnenspecialist dealer van Artisan

De Binnenspecialist is dealer van het prachtige designmerk Artisan. Op de slaapafdeling van Schuijt in Leidschendam kunt u terecht voor de Artisan bedden, maar u kunt ook bij ons terecht voor het gehele assortiment van Artisan: stoelen, tafels, banken, bedden en noem maar op.