Masureel

Belgian Wallcovering | creativity with passion

Passie staat voorop bij Masureel. Bij de oprichting in 1989 richtte Masureel de aandacht op het bedrukken van stoffen en hoogwaardige wandbekleding, gericht op groothandel. Al snel werd duidelijk dat dit niet de enige uitlaatklep voor hun creativiteit kon zijn. In 2004 startte Masureel met het eigen wandbekledingsmerk Khrôma. In 2015 volgde het merk Zoom.

De waarden en bedrijfscultuur van Masureel zijn gevormd door langdurige ervaring in het werken met verschillende culturen wereldwijd.

Zoom

Fresh designs for a trendy interior

De Zoom-collecties bieden fantastische kwaliteit in combinatie met budget. Klassiek design wordt gecombineerd met hedendaagse interieurtrends zodat er een perfect evenwicht ontstaat. Voor elke muur die frisheid in combinatie met een vleugje elegantie nodig heeft.

Ontdek de Zoom collecties

Stoffen en hoogwaardige wandbekleding

Khrôma

Stories to live in

Alle Khrôma-collecties bevatten een uniek verhaal, dat ons verbindt met het rijke erfgoed van de vele culturen op deze wereld. De combinatie van innovatieve structuren, originele ontwerpen en uitgebreide kleurcombinaties heeft ervoor gezorgd dat Khrôma een toonaangevend merk is geworden.

Ontdek de Khrôma collecties

Stoffen en hoogwaardige wandbekleding