Ambiant

Bij Binnenspecialist Maison in het Woonhart in Zoetermeer kunt u terecht voor het tapijt en de entreematten van Ambiant. Een Ambiant vloer betekent een vloer voor iedere woonstijl, in verschillende prijsklassen. 

Ambiant tapijt

Tapijt geeft warmte en biedt comfort. Daarnaast verbetert het de akoestiek en wordt contactgeluid gedempt. Een hele fijne oplossing voor haast ieder interieur. In de uitgebreide Ambiant tapijtcollectie vindt u tapijt in verschillende materialen, hoogtes, kleuren, kwaliteiten en prijzen voor zowel woon- als projectgebruik. 

Ambiant entreematten

Voorkom krassen, slijtage en beschadigingen van uw vloer door het gebruik van een entreemat. In de Ambiant collectie vindt u verschillende soorten entreematten, voor zowel woongebruik als projectgebruik. De meesten bestaan uit polyamide maar er zijn ook 100% katoenen entreematten of 100% kokosmatten. Ieder type entreemat heeft een andere functie. Denk hierbij aan droogloop, schoonloop of schraap. Wij helpen u graag met de keuze van de juiste mat. Maak hieronder een afspraak of kom langs in Zoetermeer.