Belakos

Belakos is in 1960 als tapijtfabrikant gestart. Waar zij begonnen als een familiebedrijf zijn zij inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC door heel Europa. Belakos combineert jarenlange expertise met continue vernieuwing en verbetering

Voor Belakos tapijt komt u naar één van de Binnenspecialist winkels. U vindt bij ons de gehele collectie tapijt, inclusief de vernieuwende Resistanz collectie. Deze collectie is gemaakt van Solution Dyed Nylon garen, wat er voor zorgt dat het tapijt 100% UV-licht bestendig (verkleurt dus niet), 100% onderhoudsvriendelijk en 100% chloor bestendig is. Dit tapijt kan dus wel tegen een stootje, waardoor het ook uitermate geschikt is voor project toepassing. 

Het beste advies voor u!

Bent u op zoek naar een tapijtvloer of vloerkleed met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Dan is een Belakos tapijt of karpet perfect voor u! In onze winkels ontdekt u het assortiment én geven wij u advies over de juiste kwaliteit voor uw woning of bedrijfspand. Ook het inmeten en installeren kunt u van ons verwachten. Onze winkels vindt u in Amersfoort, Hellevoetsluis, Houten, Leidschendam, Zeist en Zoetermeer.