AM products

Specialisten in hoofdkussens

Kussens van AM products, het merk dat staat voor comfortabel en gezond slapen. De kussens zijn ontworpen om jou een goede nachtrust te bieden. Bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam hebben we een uitgebreid assortiment am producten kussens.

Onze slaapadviseurs zijn er om je te helpen bij het vinden van het perfecte kussen dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren, slaaphouding, lengte en lichaamsgewicht.

Maak een afspraak

Talalay latex hoofdkussens

De hoofdkussens van AM products worden gemaakt van talalay latex. Latex komt van de rubberboom en wordt uit Brazilië of Azië gehaald. Voor het talalay proces wordt de latex tot een luchtig schuim gemixt, waarna het verwarmd wordt en daarna door stikstof bevroren. Hierdoor heeft het latexschuim een zeer open celstructuur, wat fijn is voor de veerkracht en ventilatie (en daardoor het comfort) van het hoofdkussen. Als laatste stap wordt het talalay latex verwarmd en in de juiste vorm gegoten. 

Talalay latex heeft een hoger ventilerend vermogen dan traditionele latexsoorten, is koeler en het weerstandsverlies is minder. Hierdoor gaan de AM products hoofdkussens lang mee wat het een duurzame keuze maakt.