Binnenspecialist PVC

Tijdloze, karaktervolle PVC vloeren

Sinds 2019 kun je in onze PVC collectie ook PVC van ons eigen merk, Binnenspecialist, vinden. Deze PVC vloeren hebben een fijne prijs-kwaliteit verhouding en een fraaie uitstraling. Authentieke houtprints, verrassende steenprints, visgraat motieven en zelfs chevron (Hongaarse punt) motieven. Met een Binnenspecialist PVC vloer kies je een unieke vloer.

Binnenspecialist PVC vloeren zijn water-, slijt- en krasvast en vuilafstotend. Dit hebben zij te danken aan de toplaag van polyurethaan. PVC vloeren zijn op dit moment zeer populair vanwege de vele voordelen. Zo is een vloer van PVC eenvoudig schoon te houden, geluidsabsorberend, onderhoudsvriendelijk, perfect te combineren met vloerverwarming en bijna niet te onderscheiden van echt hout of steen. 

pvc Binnenspecialist

Dé pvc vloer voor u!

U vindt Binnenspecialist PVC in onze winkels in Amersfoort, Hellevoetsluis, Houten, Voorthuizen, Leidschendam, Zeist en Zoetermeer. Onze interieuradviseurs zullen u zo goed mogelijk begeleiden en adviseren bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast hebben wij vast personeel in dienst voor de installatie van uw droomvloer. 

pvc binnenspecialist