Büsche

Gordijnrails en -roedesystemen

Het Duitse merk Büsche is opgericht in 1872 en sindsdien uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van gordijnrails en -roedesystemen, al dan niet gemotoriseerd. De producten worden gemaakt in Duitsland, met grondstoffen die uitsluitend uit Duitsland komen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm.

Met de gordijnroeden en -rails van Büsche kiest u voor stijlvol wonen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden in materiaal (bijvoorbeeld roestvrij staal, aluminium of messing), texturen, eindknoppen en accessoires. Stuk voor stuk de hoogste kwaliteit, want kwaliteit staat centraal bij Büsche.

Continuïteit, betrouwbaarheid en loyaliteit aan de vakhandel zijn de vaste onderdelen van de bedrijfsfilosofie van Büsche. Zij onderscheiden zich door de combinatie van duurzaamheid, functionaliteit, eersteklas ontwerpen en kwaliteit die past bij 'Made in Germany' producten.

Büsche bij Binnenspecialist

U vindt de producten van Büsche bij Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam. In onze ruime showroom kunt u terecht voor advies en om het aanbod te bekijken. Büsche railroedes en railsystemen zijn geschikt voor gebruik in woningen, maar ook voor projectmatig gebruik. Bent u benieuwd naar de kosten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gordijnrails van busche

Gordijnrails