Coral

Entreematten

Welke Coral entreemat is het meest geschikt voor jouw huis? Dit hangt helemaal af van je woonsituatie en wensen. Deze schoonloopmat stopt niet alleen het meeste vuil, maar absorbeert ook een flinke hoeveelheid vocht.

Coral matten zijn kwaliteitsmatten die erg lang meegaan. Ze kunnen veel soorten vocht en vuil aan. Het maakt niet uit welk weertype het is, je schoenen worden schoon door een Coral mat. Of het nu zand of modder is, het maakt niet uit. Het grote voordeel van Coral matten is dat ze te ontwerpen zijn in alle soorten vormen en lijnen, dus ook ronde matten zijn mogelijk. Op deze manier past de mat bij het gebouw of de woning. Er is altijd een optie die goed combineert, bijvoorbeeld bij je tapijt, vinyl, marmoleum of pvc vloer.

Coral entreematten lijnen:

coral matten

  • Coral Brusch

Geschikt voor alle type entrees, het neemt vocht op en verwijdert effectief vuil. Door dat ze verkrijgbaar zijn in basiskleuren passen ze bij elk interieur. Coral Brush is gemaakt van drie soorten garens. Het vuil wordt op eenvoudige wijze tussen de garens opgeslagen, waar het ook blijft zitten.

  • Coral Classic

Als iemand twee stappen op Coral Classic zet, is de helft van het vuil en vocht onder de schoenen verwijderd. De gehele collectie is ook beschikbaar in tegels. 

  • Coral Welcome

De Coral heeft de uitstraling van een luxe design tapijt. Door de extra schraapgarens is de collectie nog effectiever geworden. Hierdoor maakt het een onmiskenbaar schone statement in elke entreeruimte.​

  • Coral Luxe

Door de zwarte basis en kleurrijke highlights is de schoonloopmat goed te combineren met andere textiele en vlakke vloerbedekkingen. Naast en elegante uitstraling voelt Coral luxe ook zacht en comfortabel aan. 

  • Coral Duo

Deze schoonloopmat biedt maximale vuilverwijdering en vochtopname, zelfs op een korte afstand. Uit onderzoek toont dat Coral Duo juist in de eerste meters 10% meer vuil afstoot dan elke andere schoonloopmat.

  • Coral Grip HD & MD

Is en non woven schraapmat wat het ergtse vuil al van de schoenen van haalt voor uw bezoekers het gebouw binnenstappen. De Coral Grip is verkrijgbaar in twee kwaliteiten, medium duty (MD) en heavy-duty (HD).

  • Coral Brush en Classic tegels

De telgels zijn verkrijgbaar in tegels van 50x50cm. Zij hebben dezelfde hoge kwaliteit en effectiviteit als de matten en banen, maar wel met een hoge flexibiliteit, snelle installatie en vaak minder snijverlies. 

  • Coral Click moduleaire entreetegels

Deze tegels kunnen op locatie op maar gemaakt worden. Simpelweg worden de tegels in elkaar geklikt. De tegel is vrijwel voor iedere entree en kan buiten én binnen worden toegepast.

  • Coral mariane FR

De Coral Marine FR voldoet aan alle brandveiligheidsnormen die door de Internationale Maritieme Organistatie (IMO) zijn vastgesteld.  Op de rug zijn de garen zo ontwikkeld dat ze voldoen aan strenge kwaliteits- en (brand)vieligheidseisen. 

  • Coral Logo

Maak en onuitwisbare eerste indruk, zowel visueel als functioneel aantrekkelijk. 

Een schoonloopmat van Coral in uw entree? Kom langs in een van onze winkels. Daar adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden! Of vraag nu een vrijblijvende offerte aan. 

OFFERTE AANVRAGEN