Dock Four

Voor een unieke wand in jouw interieur

Dock Four is in 2015 ontstaan vanuit de visie van haar interieurontwerpers zodat er en goede oplossing is voor het stijlen van een wand waarbij decoratie en functionaliteit samen gaan. Dock Four vindt dat een wand meer mag zijn dan een plank of achtergrond. Daarom ontwikkelde zij de Stylepads, voor een persoonlijke en unieke aankleding van de wand.

De pads zijn leverbaar in verschillende kleuren, patronen en matrerialen, zodat je altijd en wand naar wens kunt creeren. Voor orginele wanddecoratie, geschikt voor vele ruimtes, van de slaapkamer tot de woonkamer!

Dock Four zorgt niet alleen voor het decoratieve aspect, maar komt ook met praktische oplossingen. Denk aan handige toevoegingen als whiteboard panelen, tijdschriftzakken, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, klokwijzers, spiegel, en zelfs USB-soorten. Deze zijn gemakkelijk te monteren, waardoor je in een handomdraai een persoonlijke wand creëert en net zo snel weer verandert.

 

Stylepads van Dock Four voor jouw interieur? Kom langs in onze showroom in Zeist of Zoetermeer. Daar adviseren we je graag over de diverse mogelijkheden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan