Holland Haag

Dutch design since 1920

Holland Haag is dé totaalleverancier op het gebied van gordijnen. Voor zowel consumenten als de projectmarkt bieden zij stijlvolle eigentijdse collecties van hoogwaardige kwaliteit. Holland Haag omschrijft zichzelf als sympathiek, eigentijds en betrouwbaar. U vindt de Holland Haag collectie bij Binnenspecialist Het Rond in Houten.

Alle gordijnen van Holland Haag worden op maat gemaakt. In de winkel kijken onze adviseurs met u mee naar de stof die past bij uw wensen en woning en geven wij u alvast een voorlopige prijsindicatie. Hierna komt een van de Binnenspecialist collega´s bij u langs om de gordijnen in te meten. Op basis van de juiste maten ontvangt u de definitieve offerte. Wanneer de offerte akkoord is gaat het gordijn in productie en zodra het binnen is komen wij het bij u thuis plaatsen.

hollandhaag-gordijen

Heeft u al een specifieke stof van Holland Haag in gedachten en wilt u deze bekijken in een van onze andere vestigingen in Amersfoort, Hellevoetsluis, Leidschendam, Zeist of Zoetermeer? Neem contact op met de betreffende winkel om een afspraak te maken, dan zorgen wij ervoor dat de juiste staal aanwezig is.