Dromen van een duurzame wereld

Bij Binnenspecialist dromen we van een duurzame wereld. Een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. Dat is circulair. Zo werken we toe naar een wereld zonder afval. Daarom vindt je een nieuwe generatie duurzame matrassen van Auping bij Binnenspecialist De Maat in Houten en Binnenspecialist Schuijt in Leidschendam.

Auping Evolve, Elysium en Elite

De introductie van Auping Evolve, het eerste volledig circulaire matras ter wereld, was de eerste stap in de richting van een nieuw, circulair, matrassenassortiment. Nu heeft Auping ook haar premium matrassenassortiment vervangen door Auping Elysium en Auping Elite.

  • Auping Evolve is een koel en flexibel matras. De Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld.
  • Auping Elysium is een 100% circulair en zeer comfortabel matras, dankzij de speciale Harmony-pocs® comfortlaag.
  • Auping Elite is een matras waar je heerlijk in wegzakt. Dit komt door de veerkrachtige en zachte comfortlaag van het duurzame Vita Talalay Origins®.

Elk matrastype is verkrijgbaar in 4 verschillende soorten ondersteuning en in 3 hardheden. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen van een passend matras voorzien.

Bij Binnenspecialist De Maat en Binnenspecialist Schuijt vind je het complete matrassenassortiment van Auping. Kom proefliggen op Auping Evolve, Elysium en Elite.

Auping bedden matrassen

Je bent hartelijk welkom om je te laten adviseren door onze slaapspecialisten!

KOM LANGS VOOR GOED SLAAPADVIES