Binnenspecialist introduceert: Totaal Advies

Bij Binnenspecialist geloven we dat alles begint bij een goed plan. Of je nu een verbouw of afbouw traject voor ogen hebt, het is belangrijk om van tevoren duidelijk te hebben wat je wilt en hoe je dat wilt bereiken. Daarom bieden wij nu Totaal Advies aan, waarbij wij je volledig ontzorgen en begeleiden bij het gehele proces.

Onze dienstverlening begint met een oriëntatiegesprek waarin we jouw wensen en ideeën inventariseren. Vervolgens gaan we aan de slag met een bouwkundig ontwerp, een 2D/3D interieurontwerp en indien gewenst een professioneel verlichtingsplan. Daarna maken we een begroting, zodat alle kosten inzichtelijk worden en je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer info

binnenspecialist Totaal advies

Maar daar houdt het niet op. Bij een verbouw traject zijn veel verschillende disciplines nodig om tot het mooiste eindresultaat te komen. Gelukkig hebben wij ervaring en vakmensen beschikbaar op het gebied van interieurbouw, interieurbetimmering, schilderwerkzaamheden, stucadoorwerkzaamheden, behangwerkzaamheden en nog veel meer. En het mooie is: wij nemen alle zorgen en uitdagingen van je over. Door middel van kundig projectmanagement en planning zorgen wij voor een soepele voortgang van het project binnen de gestelde termijnen. Zo kun jij je focussen op andere zaken, terwijl wij zorgen voor een prachtig eindresultaat.

binnenspecialist Totaal advies

Bij Binnenspecialist is onze drijfveer in ons dagelijks werk: “Alleen maar blije klanten”. Met Totaal Advies streven we naar hetzelfde doel. Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je vragen? Laat dan je gegevens achter. We zien ernaar uit om samen met jou te werken aan het mooiste eindresultaat voor jouw ver- of afbouw project.

contact