Dock Four stylepads

De uitvinder van de stylepads. Met Dock Four biedt Binnenspecialist u de handige oplossing voor het stijlen van een wand, waarbij decoratie en functionaliteit samen gaan. De stylepads zijn niet alleen handig maar ook nog eens super stijlvol.

Het is een modulair systeem met wandpanelen voor thuis en op het werk. Stylepads worden met een gepatenteerd ophang systeem eenvoudig aan de wand bevestigd. Handig is dat het aantal boorgaten minimaal is. Uitbreiden met extra panelen of het vervangen van panelen is ook erg eenvoudig.

hout-geel-dockfour

De wandpanelen kunnen in 120 verschillende stoffen en texturen worden gekozen. Van linnen, canvas tot velours. Ook is het mogelijk om op diverse materialen afbeeldingen te printen zoals beton, leer, canvas of zelfs metaal.

Dock Four stylepads in de keuken.

Ook kunnen er accessoires toegevoegd worden aan de stylepads, van een klok tot aan een boekenplank, van een stopcontact tot aan een whiteboard. Zelfs verlichting is mogelijk. Een unieke vorm van wanddecoratie waarbij je zelf kleuren, stoffen en accessoires samenstelt al dan niet gecombineerd met eigen afbeeldingen er op geprint.

Kamer met stylepads van Dock Four

Bent u enthousiast geworden na het lezen van deze blog, maar weet u niet hoe u de stylepads kunt toepassen in uw interieur? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij uw keuze.