Persoonlijk interieuradvies (aan huis en in onze vestigingen) Zoek een vestigingZoek een vestiging Bel onsBel ons

Khrôma behang

Ontdek hier alvast de verschillende Khrôma collecties.

Stories to live in

Alle Khrôma-collecties bevatten een uniek verhaal, dat ons verbindt met het rijke erfgoed van de vele culturen op deze wereld. De combinatie van innovatieve structuren, originele ontwerpen en uitgebreide kleurcombinaties heeft ervoor gezorgd dat Khrôma een toonaangevend merk is geworden. 

Earth

De Earth collectie is ontstaan vanuit de schoonheid van de natuur. De schoonheid die verstopt ligt tussen bergen, in valleien en zeeën, achter de horizon. 

Folies

Behang geïnspireerd op de jaren 20, de 'roaring twenties'. De populaire stijlbeweging art deco werd gebruikt als grootste inspiratiebron voor de luxueuze Folies collectie. De verschillende uitingen van art deco zijn met elkaar gecombineerd in eclectische collectie met een moderne touch. 

Glasshouse

De Glasshouse collectie is een flamboyante behangcollectie, die in te delen is in 2 series: Botanical en Curiosities. 

Helium

De inspiratie voor de Helium collectie ligt in een tuin met een verborgen vijver. Een rustig landschap waar vissen en insecten de enige beweging veroorzaken. De kalmte en vredige sfeer hebben de ontwerpers vertaald in deze behangcollectie. 

Kent

De Kent collectie is geïnspireerd op oude kastelen met indrukwekkende kasteeltuinen. Een dromerige collectie die doet denken aan eeuwenoude verhalen.

Prisma

Pure precisie, abstracte vormen en gestructureerde patronen: zo is de Prisma collectie het beste te beschrijven. Een behangcollectie waar geometrische nauwkeurigheid verandert in een vredige realiteit.

Tribute

Mysterieuze kunst in hout gesneden, expressieve tekeningen en creaties, rauwe en pure ontwerpen, natuurlijke kleurstoffen die zijn afgeleid van fruit, bloemen bomen of modder, ambacht en erfgoed.

Wild

De Wild collectie is geïnspireerd op de verlaten en ongetemde wildernis. Grote palmbladeren, apen die van boom naar boom zwaaien, ritselende bamboebladeren, felle kleuren, exotisch fruit: de wildernis leeft.

Wilt u interieuradvies ontvangen?

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw woning?


Wilt u als eerste genieten van onze acties?

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs staan voor u klaar. Na het invullen van dit formulier zullen we contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Waar wilt u afspreken?

Waar wilt u advies over?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Afspraakverzoek versturen

Offerte aanvragen

Verstuur

Nieuwsbrief